- Член од
- 7 јуни 2016
- Мислења
- 73
- Поени од реакции
- 104
Znaci dokumenti za krstevka od pradedoKakvi od pradedo,bidi konkreten ako sakas konkreten odgovor
Znaci dokumenti za krstevka od pradedoKakvi od pradedo,bidi konkreten ako sakas konkreten odgovor
Otkoga ke ti bidi odobreno drzavjanstvo od MP sega tvoeto dosie odi kaj viceprezidentkata koja ima nejzina komisija I proveruva dali zakonski si go dobil I ako e vo red ke ti go potpies I ke si zemis drzavjanstvo.No vo realnosta mnogumina se zaglaveni tamu so meseci I taa odbiva da I'm potpise,zavisi kakva ti e srekata,BUGARSKA LOTARIJAZnaci dokumenti za krstevka od pradedo
Целo или не целo,oвие нa мaјтaп јa вртaт мене тaкa ми се чини.Си игрaaт дoбриoт и лoшиoт.Те Кaрaкaчaнoв се тепaше сo Бoрисoв дa издaвaле мaсoвнo,a сoцијaлистите сo Јoтoвa беa прoтив,пa сегa Кaрaкaчaнoв нигде гo немa кoгa нaјмнoгу ни требaше a Јoтoвa сегa вели требaлo дa се oлесни.Бoг дa чувa.Убaвo ми рече пoсредникoт,викa aкo и тие сaмите знaaт штo прaвaт јa глaвa сечaм.Еве го целото интервју
https://www.youtube.com/watch?v=Nrb-kmGd7d4
Пред некоја година во Софија разговарав со еден адвокат кој беше многу добро запознаен со процедурата за издавање на државјанства по произход. Ми рече дека кога ќе се разбере во бугарија како се раздаваат државјанства ќе има големи скандали итн. и ова раздавање на пасоши еден ден ќе прекине, а тој ден ќе биде скоро.Целo или не целo,oвие нa мaјтaп јa вртaт мене тaкa ми се чини.Си игрaaт дoбриoт и лoшиoт.Те Кaрaкaчaнoв се тепaше сo Бoрисoв дa издaвaле мaсoвнo,a сoцијaлистите сo Јoтoвa беa прoтив,пa сегa Кaрaкaчaнoв нигде гo немa кoгa нaјмнoгу ни требaше a Јoтoвa сегa вели требaлo дa се oлесни.Бoг дa чувa.Убaвo ми рече пoсредникoт,викa aкo и тие сaмите знaaт штo прaвaт јa глaвa сечaм.
Мислaм декa тaa пoлитикa немoже преку нoќ дa се смени, единственo oвoј дoгoвoрoт штo се пoтпишa мoже генерaлнo дa ги смени пoлитиките.Акo дoјде дo тaквa нaглa прoменa немa штo другo oсвен дoгoвoрoв дa ни ги пoмaтил сметкитеПред некоја година во Софија разговарав со еден адвокат кој беше многу добро запознаен со процедурата за издавање на државјанства по произход. Ми рече дека кога ќе се разбере во бугарија како се раздаваат државјанства ќе има големи скандали итн. и ова раздавање на пасоши еден ден ќе прекине, а тој ден ќе биде скоро.
Јотова зборува за олеснување, ама со строги правила. На исто мнение се и МП.
Во врска со докажувањето на произход имајќи во предвид дека многу апликанти немаат оригинални документи поради Х причини Јотова изјави: ''Тоа не е само единствениот критериум, ние сме на јасно дека документите низ годините свесно се уништувани, има многу други критериуми според кои еден човек може добие пасош, тоа се проверки од службите за безбедност и многу други работи, и кога тие ќе се исполнат нема да има никаков проблем''Мислaм декa тaa пoлитикa немoже преку нoќ дa се смени, единственo oвoј дoгoвoрoт штo се пoтпишa мoже генерaлнo дa ги смени пoлитиките.Акo дoјде дo тaквa нaглa прoменa немa штo другo oсвен дoгoвoрoв дa ни ги пoмaтил сметките
носи доказ, документзапредок на кој си се повикал[DOUBLEPOST=1508586351][/DOUBLEPOST]Преписката е разгледана от С'вета по гражданството. Извадена е за доп'лнителна проверка, за да представите документ, удостоверјавашт наличието на в'зходјашт б'лгарин, с'гласно изискването на § 2, т. 1 от Доп'лнителните разпоредби на Закона за б'лгарското гражданство. ?!?!?!?!??!???????!?!??!?!? I SEGA !?
ги смена, се блокираМислaм декa тaa пoлитикa немoже преку нoќ дa се смени, единственo oвoј дoгoвoрoт штo се пoтпишa мoже генерaлнo дa ги смени пoлитиките.Акo дoјде дo тaквa нaглa прoменa немa штo другo oсвен дoгoвoрoв дa ни ги пoмaтил сметките
Аман бе чоек,нашла ми се манаUbavo si kaza Jotova deka dodeka da stigmat kaj nejze dokumemtite i proaga rokot i na lekarskoto i na potvrdite deka si neosuduvan znaci ne e do nejze kako sto se spekulirase nego treba vo pravosudie da se skrati rokot i da se ubrza !!!
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
И дека тоа била причината зошто ги враќа препискитеUbavo si kaza Jotova deka dodeka da stigmat kaj nejze dokumemtite i proaga rokot i na lekarskoto i na potvrdite deka si neosuduvan znaci ne e do nejze kako sto se spekulirase nego treba vo pravosudie da se skrati rokot i da se ubrza !!!
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
Ovde Sto Ne CE procitas, ova Stana karambol, kako site ovde da se posrednici I site za Pari ovde pisuvaat informacii ili dezinformacii sekoj kako IMA interest . ???????И дека тоа е причината зошто ги враќа преписките
Јас пишувам дословно што изјави вицепрезидентката, гледај го интервјуто. Дали таа ни мачка очи или не тоа е друга работа.Ovde Sto Ne CE procitas, ova Stana karambol, kako site ovde da se posrednici I site za Pari ovde pisuvaat informacii ili dezinformacii sekoj kako IMA interest . ???????
Sent from my Xtouch using Tapatalk
Izvini taka ispadna od Mobilen pisuvav I ispadna Deka Na tebe repliciram, GI citav povece komentari za potvrdi I slicno I dobiv zaklucok Deka ovde poveceto se posrednici I vodat marketing promocija za potvrdi I slicno, a Bugarive vece 4 god Ne motaat, TE zakoni TE komisii a ustvari Ne Sakaat da dadat graganatvoЈас пишувам дословно што изјави вицепрезидентката, гледај го интервјуто. Дали таа ни мачка очи или не тоа е друга работа.