"Narod koji ima ovakvu omladinu, ne treba brinuti za svoju budućnost" - JB Tito
Поради ваквите како тебе мислам дека другарот бил саркастичен.
Види удбаш,
до утре да си стегате лајк меѓусебе нема да ја смени фактичката ситуација, ако зеам сега јас во твој манир како шо ти ги „процени“ Левица на своја рака, во слободен стил, го направам истото за локалните сдсмовски главучи, твоето е ништо,а по тоа шо лично го знам е малку, и веројатно ќе неам зборови да ги опишам, шо ретко се случува.
Може ќе треба да повратам на тастатура, да го сликам тоа и да го ставам тука, и тоа нема да биде доволно, unperson шо вели Орвел, никој од Левица не сум видел да се занимва лично со некој од друга политичка партија како шо некој се занимава со нив.
Сеа лошо е шо се поставија контра квазипатриотската, клептократска власт, па не може таму да ги плуката, да ги етикетирате па одите лично, затоа велам удбашки тертипи.
Друго, батето шо го цитираш го продадоа баш тие околу него, и се удбаши, кои како заколнати комунисти работеле за западни служби, шо се покажа многу брзо, први станаа најголемите капиталисти, од тој шинел се да речиме Ѕинго и Стојменов, удбашите биле добри за малтретирање чесни работници, шо ќе посочеле дека директорот кради и сл пиздарии, или критика за локални партиски опортунисти, сигурно јас не ја распаднав СФРЈ.
Затоа ти велам удбаш, сеа го цитираш Тито, а вчера во пежоративна конотација го употребуваше комунисти.
Прозирен си, ги испогани Левица биле фејк, а немало друга левица кај нас, дај испогани ја и таа другата, шо е исто фејк, м?