Фалати за краткиот и јасниот одговор.Можеш врз основа на брак да работиш, само треба да се пријавите на местото каде што ќе живеете и ти ќе можеш исто како со ЕУ пасош да работиш.
Фалати за краткиот и јасниот одговор.Можеш врз основа на брак да работиш, само треба да се пријавите на местото каде што ќе живеете и ти ќе можеш исто како со ЕУ пасош да работиш.
Однеси ги.Тоа ти е најдобара варијанта,нема да направиш никаква беља.Мислиш дека не е паметно да ги внесувам сега пред време?Бидејќи од финалана братучетка ми ја ставиле на дополнителна со копија и и барале документ за да докаже,па мислев да не чекам да ме стават од финална на дополнителна да внесам пред време,ама ако напраам беља со внесување пред време, да не внесувам.
Честитки12.10 2016 vlezen vo sistem denes staven na finalna
so sto dokumenti si?12.10 2016 vlezen vo sistem denes staven na finalna
so sto dokumenti si na finalna?5 месеци на финална.....
Сведителства х2 од баба, со варијација во презимиња, 5 варијации, и 2 во имиња.so sto dokumenti si na finalna?
Sve e mozno,momentalno so braka sestri gi redat na dopolnitelnaDobro ima li nekoj po detalni informacii jas imam preku sestra mi podnesano i dali ke ima moznosti da ne mi dadat fala odnapred (dopolnitelna proverka)
dokument od tetka i potvrdaBravo so kakvi dokumenti?
Кога те вратија на дополнителна?Dobro ima li nekoj po detalni informacii jas imam preku sestra mi podnesano i dali ke ima moznosti da ne mi dadat fala odnapred (dopolnitelna proverka)
Ne sum vraten mi se smeni posleden pat vo juniКога те вратија на дополнителна?
Што ти пишува кога проверуваш статус на преписката.....финална или задолжителна проверка?Ne sum vraten mi se smeni posleden pat vo juni