Toma
Корона стронг
- Член од
- 22 април 2014
- Мислења
- 4.156
- Поени од реакции
- 3.388
Одкако ГРОМ влезе во коалиција со ВМРО, ВМРО гром го удриТоа ти се вика политичка курва, исто како и Стевчо.
Одкако ГРОМ влезе во коалиција со ВМРО, ВМРО гром го удриТоа ти се вика политичка курва, исто како и Стевчо.
Не оваа Среда, наредниот Петок.ВМРО ќе се врати брзо на власт
Да не пукниш ме изнасмејаНе сме свесни што ќе ни се случува во иднина.Единствена позитивна работа која ја имаме е во моментов е дека нема повеќе кој да не лаже дека може да има соживот со нас и мислам дека со секои наредни случувања и инциденти македонецот се повеќе ќе се освестува.ВМРО ќе се врати брзо на власт само овој пат мора да се одбере вистински човек и не смее да се згреши.Многумина не се свесни ама за бргу ќе се освест какво зло е Зоран Заев.
ОК[DOUBLEPOST=1508260963][/DOUBLEPOST]Не оваа Среда, наредниот Петок.
Мило ми е.Да не пукниш ме изнасмеја
Не бе озбилно, на разглас јавија дека се на Валандовско брдо.
И мене ама за малце кафето ке си го истурев, ме засркна ебате беља ебате. Немој друг пат со толку јак хумор, намали малцеОК[DOUBLEPOST=1508260963][/DOUBLEPOST]
Мило ми е.
Колку е тоа брзо? Сакаш да го замениш @Toma со прогнозиве?Не сме свесни што ќе ни се случува во иднина.Единствена позитивна работа која ја имаме е во моментов е дека нема повеќе кој да не лаже дека може да има соживот со нас и мислам дека со секои наредни случувања и инциденти македонецот се повеќе ќе се освестува.ВМРО ќе се врати брзо на власт само овој пат мора да се одбере вистински човек и не смее да се згреши.Многумина не се свесни ама за бргу ќе се освест какво зло е Зоран Заев.
Владе, како е на Пелагонско море, фати боја малку ?[DOUBLEPOST=1508261529][/DOUBLEPOST]И мене ама за малце кафето ке си го истурев, ме засркна ебате беља ебате. Немој друг пат со толку јак хумор, намали малце
It is called denial.Ама добро, филм си правиш јасно ми е, досадно е.
МалкуВладе, како е на Пелагонско море, фати боја малку ?
Нема зима за мене.Малку
Ти како ?
Латинска Македонија и така не фаќа зима. Нешто ново кажи.Нема зима за мене.
гогово е со вмро еднаш се упропастија со бугаринот Љупбпббчо па се врстија со груевски па сега требало пак да се враќаат со некоја трета особа Ц....Не сме свесни што ќе ни се случува во иднина.Единствена позитивна работа која ја имаме е во моментов е дека нема повеќе кој да не лаже дека може да има соживот со нас и мислам дека со секои наредни случувања и инциденти македонецот се повеќе ќе се освестува.ВМРО ќе се врати брзо на власт само овој пат мора да се одбере вистински човек и не смее да се згреши.Многумина не се свесни ама за бргу ќе се освест какво зло е Зоран Заев.
Ќе си отидат многу побрзо од што мислите а инаку да не можам да тврдам дека ако дојде некој друг нема да биде како гомното предавничко затоа треба да се избира паметно.[DOUBLEPOST=1508262036][/DOUBLEPOST]Колку е тоа брзо? Сакаш да го замениш @Toma со прогнозиве?
Колку да ти се разјасни, вмро на власт ќе се врати кога 30 души од врвот на партијата ќе бидат во затвор, значи за едно 7-8 години. Како си го кажувате тоа брзо мајката ко да утре ќе има избори. Ама добро, филм си правиш јасно ми е, досадно е.
MUSLIM OUTгогово е со вмро еднаш се упропастија со бугаринот Љупбпббчо па се врстија со груевски па сега требало пак да се враќаат со некоја трета особа Ц....