Нека не се радува кумуњарот многу, на следните избори ВМРО може да победи во затворот
споеноДа беше тоа само.. Шо се немаше, какви се закани беа упатувани и тука на форумов кон оддредени членови. Циркузи беше.
Не интересира кога ќе се пушти снимката за монструм, нели ветувањето беше кога ќе се победело, епа сега победи и чекаме да ја слушнеме.@Mafo1 се врати од штабот? Праша за муабетот?
Идризово=Сремска Митровица 2Нека не се радува кумуњарот многу, на следните избори ВМРО може да победи во затворот![]()
Сега кумуњарите растуриле по гласови во затворите, да не рече овој немаше ни да видам дека има и по 50 спрема 2-3 во некој општини, ќе дојде време кога и ВМРО ќе растура тамуИдризово=Сремска Митровица 2
Се додека ин флагранти не ги фатат во медот како сите досега, не добијат извршна функција и при практицирањето на власт од истата се покакаат, имаат полно право да бидат морално супериорни.Во очите на мојата сотонска мудрост ти си прелажан.
Нареден пат истражувај повеќе и подразмисли, сите грешат ништо страшно само не изигравајте морално супериорни, некоја си алтернатива и посебни како оние вегетаријанците и феминистите.
Јас можам да надполнам само да се воведе опција на гласчкото ливче не гласам за никого, ама тоа тешко, посебно сега одкако треба да избере „консензуален“ претседател.[DOUBLEPOST=1508259821][/DOUBLEPOST]Алтернатива е да напишеш и заокружиш Том Круз.[DOUBLEPOST=1508249195][/DOUBLEPOST]
Да го ебат црнци.
СДСМ се фејк, тоа незначи дека Левица не се фејк & геј.
Кај си бе, глеам советник зедовте во Опшчина Монастири, како тоа ДУИ, БЕСА, ДПА и Алијансата заедно, не ви рекоја од амбасадите дека е националистички така не можи@Mafo1 се врати од штабот? Праша за муабетот?
И мене ме интересира, колку шо чекаш ти, толку и јас.Не интересира кога ќе се пушти снимката за монструм, нели ветувањето беше кога ќе се победело, епа сега победи и чекаме да ја слушнеме.
Онако није лоша, али ја за боље и нисамОстај сеа то. Де кажи како ти се свиѓа градоначалничката![]()
![]()
Јас колку што знам има такви примери, ти прај се (па и сите останати) колку сакаш на Тодорчета.Се додека ин флагранти не ги фатат во медот како сите досега, не добијат извршна функција и при практицирањето на власт од истата се покакаат, имаат полно право да бидат морално супериорни.
Сега еден,потаму боже здравје повеќе. Нека се множат. И не не ни рекоја, напротив тоа било природно и ептен демократско право ова здружувањето и САД го поздравува ваквиот чекор на здружување. Уствари кој ви е крив шо не ве крепат Американците. Знаеш како велат сила бога не молиКај си бе, глеам советник зедовте во Опшчина Монастири, како тоа ДУИ, БЕСА, ДПА и Алијансата заедно, не ви рекоја од амбасадите дека е националистички така не можи![]()
Тоа ти се вика политичка курва, исто како и Стевчо.Епа чекајте малце другари, ебати животот вака
Прегледај го приврзокот 178967 Прегледај го приврзокот 178968 Кој га правија зоки будала?
Може да си допишеш Том Круз, Волт Дизни, Мендиета, Хитман, Тор и заокружи или нацртај сендвич (ама вегетаријански), имаш многу начини да го направиш ливчето неважечко биди креативен.Јас можам да надполнам само да се воведе опција на гласчкото ливче не гласам за никого, ама тоа тешко, посебно сега одкако треба да избере „консензуален“ претседател.
Не сме свесни што ќе ни се случува во иднина.Единствена позитивна работа која ја имаме е во моментов е дека нема повеќе кој да не лаже дека може да има соживот со нас и мислам дека со секои наредни случувања и инциденти македонецот се повеќе ќе се освестува.ВМРО ќе се врати брзо на власт само овој пат мора да се одбере вистински човек и не смее да се згреши.Многумина не се свесни ама за бргу ќе се освест какво зло е Зоран Заев.МВР барало помош за идентификување на напаѓачите на Сеља...
![]()
Сеља треба да биде фатен за уши и однесен право во Шутка, каде што ќе му дадат копија од Уставот и доволно време за да ја прочита.