ИСТ СЛУЧАЈ потполно само што мене ми ги ППООББААРРААЈЈАА оригинал документи а КОПИИТЕ што ги направив от оригиналите(и едните и другите ги предадов заедно)МИги фрлија во лице...Da i samo kopii mi zemaa togas na interviju juni 2016
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
Da kazi sto da pravimeЕдно прашање. Да не има тука на форумов некој што прадедо му бил бугарски војник 1912/13 г. и нема податоци каде служел и кој род војска бил?
Има во државен архив за некои, а за сите во бугарски архивЕдно прашање. Да не има тука на форумов некој што прадедо му бил бугарски војник 1912/13 г. и нема податоци каде служел и кој род војска бил?
МОЈОТ!!!??,,,?Едно прашање. Да не има тука на форумов некој што прадедо му бил бугарски војник 1912/13 г. и нема податоци каде служел и кој род војска бил?
E Arno neka ostane taka dur Ne Se smeni nesto ako go razgledaat Sega nema da ti e uvazat molbataPoslem 14 meseci mi se smeni statusot vo finalna
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
Пиши ми име и презиме од прадедо ти, дата и место на раѓање. Мислам дека ќе ти најдам инфо.[DOUBLEPOST=1508239607][/DOUBLEPOST]Da kazi sto da pravime
Исто. Само ако служел 1912/13 г., ако не, не ме замарај ич [DOUBLEPOST=1508239810][/DOUBLEPOST]МОЈОТ!!!??,,,?
Имам јас мини архив домаИма во државен архив за некои, а за сите во бугарски архив
Имаш, имаш... не велам не, скриншотови што но ти ме ги имаш прочитано, само конкретни одговори не... ајде златен четврток[DOUBLEPOST=1508252286][/DOUBLEPOST]Пиши ми име и презиме од прадедо ти, дата и место на раѓање. Мислам дека ќе ти најдам инфо.[DOUBLEPOST=1508239607][/DOUBLEPOST]
Исто. Само ако служел 1912/13 г., ако не, не ме замарај ич [DOUBLEPOST=1508239810][/DOUBLEPOST]
Имам јас мини архив дома
Порачвајте потврди, посредников прај свадба за син муДенес зборев со посредникот и ми рече дека тие што чекаат происходи од нашава бугарска амбасада во најскоро време ќе ги земат, стигнати се, и се јавуваат да кажат дека се готови. Исто така ми рече да немам гајле оти нема шанси да не одбијат тие што сме со потврди од бугарски друженија и со прадедовци родени пред 1918та, оти тие што се родени пред таа година ги сметаат како Бугари. Исто така ми рече дека се одолговлекла работата зошто претходниот директор неќел да ги потпишува происходите, но сега е сменет и се ќе биде ок.
Ako go sledis forumov ke znaes deka veke ima odbieni so potvrdi ,a sto ocekuvase drugo od posrednikot, da kaze deka odbivaat pa biznisot da si go zatvori,posrednicite zarabotuvaat za eden mesec kolku sto zarabotvi normalen makedonec za 3-4 godini, sigurno ne e budala golema para e vo prasajneДенес зборев со посредникот и ми рече дека тие што чекаат происходи од нашава бугарска амбасада во најскоро време ќе ги земат, стигнати се, и се јавуваат да кажат дека се готови. Исто така ми рече да немам гајле оти нема шанси да не одбијат тие што сме со потврди од бугарски друженија и со прадедовци родени пред 1918та, оти тие што се родени пред таа година ги сметаат како Бугари. Исто така ми рече дека се одолговлекла работата зошто претходниот директор неќел да ги потпишува происходите, но сега е сменет и се ќе биде ок.