Staufer
Драган Богдановски
- Член од
- 17 јануари 2008
- Мислења
- 16.648
- Поени од реакции
- 22.380
Не сум Баба Ванѓа да превидам.Тој процес колку ќе трае 10 години ...![]()
Не сум Баба Ванѓа да превидам.Тој процес колку ќе трае 10 години ...![]()
Сдс е апсолутен победник по секој основ а и за прв пат после 15 години имаме губитник што не прогласува победа.Како победата на ДПМНЕ? На кој начин ја пресмета, вкупен број на гласови, освоени општини или нешто трето?
... и затоа новата Власт веќе 4 месеци нема ништо изработено, ниту пак ќе има нешто видливо што ќе се изработи во иднина,оти треба све тоа да се санира ( воздушна линија уста - уво- пљампање) и така секојден нема ништо ново...зошто? зошто треба да се санира...а што се санира? еден господ знае, ете земање нови повисоки кредитисега треба да се процени штетата направена од минатата власт. Стотици милијарди евра испрани преку палми врби и лажни мермери ќе испливаат на површина. Ќе треба време да се санираат штетите и почне опоравокот.
Мацко во Прилеп не го знаеме?Не може да зборувате за локални политичари кои не ги знаете.На овие избори се гласа за човек а не за партија.
Да!А не е попаметно да заклучиш дека си изгубен во Универзумот?
Немам ТВ крај мене, Влатко Ѓорчев излезе ли на прес?Сдс е апсолутен победник по секој основ а и за прв пат после 15 години имаме губитник што не прогласува победа.
Па да, на тоа мислев, дека некои од нив можда воопшто не излегле да гласаат.Можно, не можам да тврдам со сигурност. Или можеби излезеноста е помала затоа што они воопште не излегле да гласаат. Од друга страна и кај нив има некои луѓе со криминал зад себе. Мислам дека е попаметно постепено да се прават промени во партијата. Според мене добро би било првин да се повлече Грујо, па да има некој в.д. председател додека да се изгласа новото водство. После тоа треба да се почне со реформите во партијата за да бидат спремни до следните парламентарни за 4 години.
За Штип ти викамМацко во Прилеп не го знаеме?![]()
Се слави животот, не замарај!...се чудам што прават дијабетичарите без својот инсулин кој не го имаат веќе неколку дена ? и што со ова циркусијада од смеење неозбилно приложување на оваа црвенокоса каде се добило градоначалнички места, како деца мали кој добиле сладолед повеќе од другите, леле а другите ракоплескаат јееееееее, урааа!
...бог да чува ова се новите кадри што ќе не водат напред?![]()
Мацко во Прилеп не го знаеме?Не може да зборувате за локални политичари кои не ги знаете.На овие избори се гласа за човек а не за партија.
Problemot e so na vlast dovagja proliv, uste pogolemo sranje.Само да се надеваме дека конечно гомното ќе го напушти Вмро ако не го направи тоа со убаво лошо му се пишува врие кај освестени вмровци.