Па, ништо чудно.Сега е вистински момент да зафатиш накај Шумадија.
Не си ја заборавај шајкачата, пес да ти се посере во неа.Па, ништо чудно.
Бетменчо ќе има време да пее од шутка и тој.Туку чекај да го прашам бетменов @Bateman што ке кажи за ердоганизацијата што ке следува. Нешто тивок ми е во последно време околу тоа.
Велиш?опа за левица си гласал!
Колку си ти изгубен во времето и просторот тоа чудо едноБетменчо ќе има време да пее од шутка и тој.
Ќе прави терористички напади во парламент!? И уште на слобода!!
се надевам дека грешиме, ама и мене ми изгледа дека истото не очекува.Дали во Македонија започнува да владее еден нов политички режим ист/сличен на оној претходниот кој владееше од 2006 до 2011 год. ?!!
Следам политика цели 3 декади и моментално ми мириса на бетонирање на еден нов политички режим во Република Македонија кој откако ја лапна централната власт сега на мошне чуден начин (преку ноќ) гледаме ги превзема скоро сите општини во Македонија(претходно имаа само 3-4 општини), а следен чекор е инсталирање на нивен претседател и буквално доаѓаме до апсолутизам ист како оној Груевиот 100% власт во државата и слаба и безшумна опозиција !
Шилегов водит.За Град Скопје има некои информации?
Да не треба од некој друг слика да стават, од неколку од нив ?Вo штaбoт нa Сдсм пaк ке кaжaм,некa стaвaт икoнa сo ликoт нa Грујo.Тoј е нaјзaслужен штo пoбедијa,a дa не беше тoј и кaкo пaртијa oдaмнa немaше дa пoстoјaт.
Добро за промената али да се пази од апсолутна власт.Дали во Македонија започнува да владее еден нов политички режим ист/сличен на оној претходниот кој владееше од 2006 до 2011 год. ?!!
Следам политика цели 3 декади и моментално ми мириса на бетонирање на еден нов политички режим во Република Македонија кој откако ја лапна централната власт сега на мошне чуден начин (преку ноќ) гледаме ги превзема скоро сите општини во Македонија(претходно имаа само 3-4 општини), а следен чекор е инсталирање на нивен претседател и буквално доаѓаме до апсолутизам ист како оној Груевиот 100% власт во државата и слаба и безшумна опозиција !