- Член од
- 2 септември 2010
- Мислења
- 7.148
- Поени од реакции
- 7.516
Правилно е глупиот или глупавиот?Што си јак. Да ти дојде ќе се стопиш.
Во ред, тогаш честувај ги УЧК.
Правилно е глупиот или глупавиот?Што си јак. Да ти дојде ќе се стопиш.
Во ред, тогаш честувај ги УЧК.
Зашто да не?Во ред, тогаш честувај ги УЧК.
- Живеам сам и ако одам во затвор ќе нема кој да ми помогне – рече Ангелов.http://plusinfo.mk/vest/129017/cetiri-godini-zatvor-za-napagjacot-na-shekerinska
И сега? Внучињата без дедо ќе се 4 години. Пу срамота.
Јас сум од ДУИ. Мораш да ме трпиш, да ми се смешкаш... Да сум ти фактор на стабилност, мир, чесност...Не знаев што е ама кога те видов тебе дознав. Мутант да ти било некаков си изрод вморонски со три раце и шест прсти. Тоа е тоа, ми се разјасни.
4 години? Срамота. Премногу е тоа. Дали треба да има затворска казна за тоа дело воопшто. А некој ќе пали цигари в канцеларија и никој не се ни дрзнува да го пикне в затвор.... Ех демократијо...http://plusinfo.mk/vest/129017/cetiri-godini-zatvor-za-napagjacot-na-shekerinska
А син му што загина во Вејце, сега у гроб што се превртува? Он животот го дал за Македонија, а татко му од таа иста Македонија е апсен.http://plusinfo.mk/vest/129017/cetiri-godini-zatvor-za-napagjacot-na-shekerinska
Манипулираш. Охридскиот рамковен договор, потоа влезен во законските и уставните норми, тоа го предвидува. Ако Хаг го вратеше случајот на Јохан и Љубе.. и тие по сила на законот ќе мораше да се амнестираат. Ама... нешто слабо во демократијата европска, американска... Некој е поважен од друг.[DOUBLEPOST=1507807858][/DOUBLEPOST]Зашто да не?
Па Груевски потврди дека од сите случаи на воени злосторства само Јохан е за казна, другите се за амнестија. А ако господинот Груевски не се разбира во патриотизам и државни интереси, тогаш не знам кој.
Глупавиот. Ти кажав еднаш и се поправив. Требаше да ти се обратам со Ебате глупавиот. Се надевам дека си задоволен.[DOUBLEPOST=1507807957][/DOUBLEPOST]Правилно е глупиот или глупавиот?
Чекај, колку што читам, поделбата е регионална... не оправдуваме поделба на граѓаните врз основа на партија...
Не.Манипулираш. Охридскиот рамковен договор, потоа влезен во законските и уставните норми, тоа го предвидува. Ако Хаг го вратеше случајот на Јохан и Љубе.. и тие по сила на законот ќе мораше да се амнестираат.
Гледа како Заев ја продаде Македонија на Илуминатите, а он син му за таа Македонија во Вејце го дал. И криво му е, па реагирал.[DOUBLEPOST=1507808756][/DOUBLEPOST]Овој па стариот што мајка бараше таму ако знае дека е сам и нема кој да му помогне? 10 години за ваквите што рипаат секаде.
Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk
Во куртонскиот свет ваљда исто има лактање и поподобни куртони со грб и понеподобни куртони кои се потрошен материјал во битката за пастировата добробит.Да бидеме реални, ако стариов го изеде со 4 години, оние што го прекршија Зела треба три доживотни да добијат а знаеме дека нема да ги добијат, всушност, не се ни знае кои се тие. Престрога казна, гледано од аспект дека на сите други што влегоа и маваа им беше простено.
Жално и трагично е тоа што овие особи беа изманипулирани, влечени со месеци по студови, се со цел да ја одбранат режимската власт.По 27 април Грујо се откажа од нив.Сега ќе си лежите,следниот пат,памет во глава глупаво е да браните криминалец кој изнесе милијарди од државата а вие ќе му го штитите г'зот.http://plusinfo.mk/vest/129017/cetiri-godini-zatvor-za-napagjacot-na-shekerinska
Мислам дека и не е за затвор. Ама, гледате каква ни е ситуацијата. Заев на митинзи се заканува со затвори. Значи, не е право-судството независно. Се гледа кој дава налог. А за тоа па, некој поголем и од него презел иницијатива. Целта е уништување на силата на ВМРО ДПМНЕ.Престрога казна, гледано од аспект дека на сите други што влегоа и маваа им беше простено.
Заев ако не ги испопика у затвор Груевски и компанија, после све што напраија во Македонија, слободно на следни избори може да рачуна дека ќе изгуби. Тоа е правилно.Мислам дека и не е за затвор. Ама, гледате каква ни е ситуацијата. Заев на митинзи се заканува со затвори. Значи, не е право-судството независно. Се гледа кој дава налог. А за тоа па, некој поголем и од него презел иницијатива. Целта е уништување на силата на ВМРО ДПМНЕ.