Ви се случила некоја натприродна работа?

Член од
30 јули 2014
Мислења
5.497
Поени од реакции
18.175
Има уште еден стан до мене на истата вертикала. За нив пишав дека до сега не сум прашал дали они нешто имаат слушнато. Не е затворено, отворена тераса е.

Секогаш отприлика во тоа време се јавува, после 12. Синоќа точно во 12 почна и ми текна тука да пишам. Нема појачување никакво, не сум сигурен дали баш секоја вечер се случува, но кога и да останам покасно, а обично касно останувам, го слушам.

Што би ти значело тоа дали звукот се појачува со текот на времето? Ова се дешава некои 2, можеби 3 години.

Последно уредено:
Член од
14 август 2006
Мислења
45.263
Поени од реакции
84.360
Што би ти значело тоа дали звукот се појачува со текот на времето? Ова се дешава некои 2, можеби 3 години.
Ист е интензитетот на појавата, низ овие 2-3 години?
Или пак на почеток било малку лупкање, па се зголемувало и сега постојано се зголемува?

Сакам да кажам ако низ овие години нема ескалација на појавата, иста си е, нека крши глава. Не се замарај. Ако е само тоа лупање.

Мада ја би ги прашал и комшиите, дали исто слушаат.

Член од
30 јули 2014
Мислења
5.497
Поени од реакции
18.175
Нема ескалација, исто си е, нема нови дешавки, звуци.

Тоа и ме интересираше и затоа прашав, дали би било полошо вака или со интензивирање. Во секој случај во станот сум немал такви појави, за среќа.

Член од
10 септември 2016
Мислења
9.333
Поени од реакции
19.028
Во која населба во Скопје е ова?
А инаку најубаво е да ги прашаш комишиите ама јас не верував дека нешто лошо би можело да се случи.

Член од
10 септември 2016
Мислења
9.333
Поени од реакции
19.028
Не знам за вас ама јас да сум во ваква ситуација би се иселил одма.

Член од
14 август 2006
Мислења
45.263
Поени од реакции
84.360
Не знам за вас ама јас да сум во ваква ситуација би се иселил одма.
Е шо бе? Тропа само нешто, понекад.
Цело време е така, не сум приметил никакви други појави. Нека тропа.
Зошто би се исселил?

Член од
10 септември 2016
Мислења
9.333
Поени од реакции
19.028
Е шо бе? Тропа само нешто, понекад.
Цело време е така, не сум приметил никакви други појави. Нека тропа.
Зошто би се исселил?
Ај не заебавај секоја вечер да ти тропа точно на полноќ.

Член од
14 август 2006
Мислења
45.263
Поени од реакции
84.360
Ај не заебавај секоја вечер да ти тропа точно на полноќ.
Абе зависи колку тропа. Ако не пречи за спиење и други активности, нека тропа.
А ако се засрањува постепено ситуацијата би преземал нешто.
Све док е на ова (прифатливо) ниво, би го толерирал. Го прифаќам такво како што е, нека тропа.
Сигурно нема у 2 саат да идам горе, за да проверам, неќам да дирам мечку у пичку, све док е у прифатливи пропорции феноменов.
Ја мислам дека така би се понашал. И така и се понашам (пишав на прошлата страна дека и ја слични искуства имам, кои додуше можам скроз природно да си ги објаснам)

Член од
10 септември 2016
Мислења
9.333
Поени од реакции
19.028
Абе зависи колку тропа. Ако не пречи за спиење и други активности, нека тропа.
А ако се засрањува постепено ситуацијата би преземал нешто.
Све док е на ова (прифатливо) ниво, би го толерирал. Го прифаќам такво како што е, нека тропа.
Сигурно нема у 2 саат да идам горе, за да проверам, неќам да дирам мечку у пичку, све док е у прифатливи пропорции феноменов.
Ја мислам дека така би се понашал. И така и се понашам (пишав на прошлата страна дека и ја слични искуства имам, кои додуше можам скроз природно да си ги објаснам)
Не знам он си знае колку му е подносливои дали може да издржи.

Член од
30 јули 2014
Мислења
5.497
Поени од реакции
18.175
Не знам он си знае колку му е подносливои дали може да издржи.
Немам некакви фрки околу ова и не му придавам многу значение. На некој начин го игнорирам и главата во земја како ној, не сакам да си го опседнам мозокот со тоа сега што е, како е, да истражувам. Скептик сум голем, но ми фуфка искрено да се качам и проверам што има горе во моментот на дешавањето. И не им пречи на моиве, спијат, не ги буди, обично е краткотрајно по неколку секунди, па нема ништо, па пак неколку пати ќе зачука, па ќе престане... И така неколку пати:)
Не се сомневајте во мојот разум, здрав сум и све тоа.​

Член од
10 септември 2016
Мислења
9.333
Поени од реакции
19.028
Немам некакви фрки околу ова и не му придавам многу значение. На некој начин го игнорирам и главата во земја како ној, не сакам да си го опседнам мозокот со тоа сега што е, како е, да истражувам. Скептик сум голем, но ми фуфка искрено да се качам и проверам што има горе во моментот на дешавањето. И не им пречи на моиве, спијат, не ги буди, обично е краткотрајно по неколку секунди, па нема ништо, па пак неколку пати ќе зачука, па ќе престане... И така неколку пати:)
Не се сомневајте во мојот разум, здрав сум и све тоа.​
Не се ни посомневав во твојот разум.Игнорирај го ако не ти смета тебе и на твоите и готово.
Може па и некој шпонец сака да ти го купи станот и да те исели па ти прави финти :D:D.

D

dARK_ElementaL

Гостин
Прашај ги комшиите дали и они слушаат. Ако и они слушаат соберете се некој ден четири пет души каче те се и видете шо е.

Sent from my SM-G318H using Tapatalk

Член од
10 септември 2016
Мислења
9.333
Поени од реакции
19.028
Прашај ги комшиите дали и они слушаат. Ако и они слушаат соберете се некој ден четири пет души каче те се и видете шо е.

Sent from my SM-G318H using Tapatalk
Заедно сме посилни.

Kajgana Shop

На врв Bottom