А вкупен број на гласачи?Може во Подржикоњ,ама го губи Карпош.Може во Чашка добива,ама Велес сигурно го губи.Битола го губи,Прилеп исто така,а Скопје 100%.
А вкупен број на гласачи?Може во Подржикоњ,ама го губи Карпош.Може во Чашка добива,ама Велес сигурно го губи.Битола го губи,Прилеп исто така,а Скопје 100%.
Не постои категорија вкупен број на гласачи на локални избори, неписмен. Постои како бројка, но е комплетно неважна.А вкупен број на гласачи?
Не му кажувај бе, нека се радува.Не постои категорија вкупен број на гласачи на локални избори, неписмен. Постои како бројка, но е комплетно неважна.
Мене ми е битно мајонезару како вкупна бројка колку гласале за едните колку за другите.Не постои категорија вкупен број на гласачи на локални избори, неписмен. Постои како бројка, но е комплетно неважна.
Преку Миле што ти е тебе важно, ебате неписмен.Мене ми е битно мајонезару како вкупна бројка колку гласале за едните колку за другите.
И тоа во прв круг ми е битно, во втор е друго тука веќе ќе се продава државата.Преку Миле што ти е тебе важно, ебате неписмен.
Му ги забораваш емисиите со стручњакот од сител, она дебилчето со наочарчиња, Љупчо ли се викаше или како.... со него многи белосветски заговори разјаснија, ја соголија ЦИА, го разглобија КГБ... абе да видиш ти интелигенција и знаење детето...Одличен е има три типа на емисии:
1. "Пушим српски курци секако и секаде" - гости се срби.
2. "Мирка треска глупости" -гостин е Мирка и ни убедува како Трамп не знае коj е Хоjт Jи.
3. "Другови, бугари треба мрзити" - слободен стил
Има и некои мали забегнуванjа кои се толку ретардирани што нормалниот мозок не може да ги воопшто разбере како колумната за Владо Черноземски.Величко Керин со прекар Владо Черноземски е етнички бугарин со специалност да тепа комунjарски предавници и срби. Демек Миленко би бил директна таргет група за убиjство од Владо.Тука се речиси сите на оваа тема без мене и некои поединци![]()
Дпмне направи поделба помеѓу патриоти и предавници,наши и комуњари.Така да за нив Карпош е комуњарски бастион и тоа секогаш бил пораз.Да и во Подржикоњ се 100 посто македонци, е тоа е победа.
Е ова се вика релевантна анкета.Анкета на „Димитрија Чупоски“: ВМРО-ДПМНЕ и кандидатите за градоначалници со најголема поддршка
![]()
![]()
![]()
ВМРО е партија на патриоти и за национално единство си се збунил СДСМ има негативна и антипатриотска реторика.Дпмне направи поделба помеѓу патриоти и предавници,наши и комуњари.Така да за нив Карпош е комуњарски бастион и тоа секогаш бил пораз.
Дпмне, колку и мене да ми беше безвеза ваквата поделба што ја направи испаднаа дека се во право, еве сега гледаме како овие вториве ја продаваат државава.Дпмне направи поделба помеѓу патриоти и предавници,наши и комуњари.Така да за нив Карпош е комуњарски бастион и тоа секогаш бил пораз.
За оваа анкета им немаат земено пари на ДПМНЕ, оваа им е последна и гратис, оваа е за благодарност за сите пари што до сега им ги имаат дадено, но со напомена дека повеке нема да им прават анкети за без пари. Можно е и да го затворат Чуповски поради влошена финансиска состојба...Анкета на „Димитрија Чупоски“: ВМРО-ДПМНЕ и кандидатите за градоначалници со најголема поддршка
![]()
![]()
![]()