Го ценам твоето мислење...но јас мислам обратно. Без радикален пристап ќе тапкаме во место.
Ако мислиш дека сум верен на паторот..еве врати се наназад или памти го зборот....дека секој голем проект што ќе го прави Заев ќе го подржам без обзир дали нарушува нешто или не.
Досега на пример чисто ради политички поени се спречија неколку проекти меѓу кои и хидроелектрана на Гарска река.
Јас таква работа нема да критикувам.
Критикувам кога гледам овде се залагате против криминалот...а криминалци се подржуваат
Еве еден конкретен пример...
Овој типот(еден од најголемите нарко дилери во Кичево) што го истепа пејачот што снимаше спот за ДУИ, пред неколку месеци при акција за фаќање на дрога на кичевската полиција, истепа еден
инспектор по дрога.
Полицијата го приведе и со кривична пријава го изнесе пре судија по итна постапка. Но овој бидејќи е другар со Муки и компанија, со притисок на судивката издејствува некоја мала условна казна
Е сега..ова судивката си го намести синот во СЈО и несмее да писне....а тоа што цела фамилија и се членови на СДс нема врска
Овој што стои е син на полициски службеник, а мајка му е советник во советот во Кичево...а се дружи со ``шефот`` како што го нарекува
да не правиме муабет што другиот ваков ``батка``, иначе член на повисокото партиско раководство на СДс во Кичево, пред 7-8 месеци за 6,5 милиони евра го купи елитниот комлекс во Горица-Охрид, а мува не го лази од законот(плус има неколку Поршиња, се фали дека треба да му стигни Ламборџини,...)
А каква е таа битка против криминалот? Ќе ставаме криминалци на места?