- Член од
- 24 мај 2014
- Мислења
- 5.309
- Поени од реакции
- 5.926
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Пред 4 години дојде претседателот на Крав Мага федерацијата на Бугарија во МК поточно во Скопје одржа еден одличен семинар даде неколку жолти појаси за бакшиш, подели дипломите и тоа беше се никакво друго поврзување со Крав Мага од тогаш нема кај нас.Овде сеуште ништо, а?
Пред 4 години дојде претседателот на Крав Мага федерацијата на Бугарија во МК поточно во Скопје одржа еден одличен семинар даде неколку жолти појаси за бакшиш, подели дипломите и тоа беше се никакво друго поврзување со Крав Мага од тогаш нема кај нас.![]()
ФиноПред некој ден најдов леток оставен во зграда во Аеродром за некој новоотворен клуб по Крав Мага во Лисиче.
Да те замолам да сликнеш и да поставиш овде? Или пиши ми го нивниот контакт телефем/маил/сајт на ПП, како ти е полесно.Пред некој ден најдов леток оставен во зграда во Аеродром за некој новоотворен клуб по Крав Мага во Лисиче.
Да те замолам да сликнеш и да поставиш овде? Или пиши ми го нивниот контакт телефем/маил/сајт на ПП, како ти е полесно.
Да,не викам не...но колку можат да го применат ?.
Ми збореше еден пријател, случка од странство.
Инструктор профи по боречки вештини, фатил на враќање дома крадец циган.
И после се јавил во полиција да дојдат да си го земат![]()
“самоодбрана“Ако го истепал, полошо ќе направел сигурно. И кај нас е така со нашите закони.
Истите момци се?Го фрлив ливчето, ама успеав да ги најдам луѓето. Имаат крав мага и аикидо клуб, тие се тренерите. Контакти имаш на нивната фб страна.
Повели:
https://www.facebook.com/aikidoklub.hoshi/
“самоодбрана“
Истите момци се?
На линкот се спомнуваат само аикидо активности.
а не, прави тотална разлика.Џабе самоодбрана, на никој не му е гајле дали било или не било во самоодбрана.