- Член од
- 24 мај 2014
- Мислења
- 5.305
- Поени од реакции
- 5.911
Пред 4 години дојде претседателот на Крав Мага федерацијата на Бугарија во МК поточно во Скопје одржа еден одличен семинар даде неколку жолти појаси за бакшиш, подели дипломите и тоа беше се никакво друго поврзување со Крав Мага од тогаш нема кај нас.Овде сеуште ништо, а?
Пред некој ден најдов леток оставен во зграда во Аеродром за некој новоотворен клуб по Крав Мага во Лисиче.Пред 4 години дојде претседателот на Крав Мага федерацијата на Бугарија во МК поточно во Скопје одржа еден одличен семинар даде неколку жолти појаси за бакшиш, подели дипломите и тоа беше се никакво друго поврзување со Крав Мага од тогаш нема кај нас.![]()
ФиноПред некој ден најдов леток оставен во зграда во Аеродром за некој новоотворен клуб по Крав Мага во Лисиче.
Да те замолам да сликнеш и да поставиш овде? Или пиши ми го нивниот контакт телефем/маил/сајт на ПП, како ти е полесно.Пред некој ден најдов леток оставен во зграда во Аеродром за некој новоотворен клуб по Крав Мага во Лисиче.
Да те замолам да сликнеш и да поставиш овде? Или пиши ми го нивниот контакт телефем/маил/сајт на ПП, како ти е полесно.
Ми збореше еден пријател, случка од странство.Да,не викам не...но колку можат да го применат ?.
Ако го истепал, полошо ќе направел сигурно. И кај нас е така со нашите закони.Ми збореше еден пријател, случка од странство.
Инструктор профи по боречки вештини, фатил на враќање дома крадец циган.
И после се јавил во полиција да дојдат да си го земат![]()
“самоодбрана“Ако го истепал, полошо ќе направел сигурно. И кај нас е така со нашите закони.
Истите момци се?Го фрлив ливчето, ама успеав да ги најдам луѓето. Имаат крав мага и аикидо клуб, тие се тренерите. Контакти имаш на нивната фб страна.
Повели:
https://www.facebook.com/aikidoklub.hoshi/
Џабе самоодбрана, на никој не му е гајле дали било или не било во самоодбрана.[DOUBLEPOST=1507381296][/DOUBLEPOST]“самоодбрана“
Да, прашав еден колега што тренира кај нив, имаат и крав мага тренинзи.Истите момци се?
На линкот се спомнуваат само аикидо активности.
а не, прави тотална разлика.Џабе самоодбрана, на никој не му е гајле дали било или не било во самоодбрана.