Крав Мага

Овде сеуште ништо, а?
Пред 4 години дојде претседателот на Крав Мага федерацијата на Бугарија во МК поточно во Скопје одржа еден одличен семинар даде неколку жолти појаси за бакшиш, подели дипломите и тоа беше се никакво друго поврзување со Крав Мага од тогаш нема кај нас. :toe:

Мислам дека многу подобро од крав мага е капап.

Пред 4 години дојде претседателот на Крав Мага федерацијата на Бугарија во МК поточно во Скопје одржа еден одличен семинар даде неколку жолти појаси за бакшиш, подели дипломите и тоа беше се никакво друго поврзување со Крав Мага од тогаш нема кај нас. :toe:

Пред некој ден најдов леток оставен во зграда во Аеродром за некој новоотворен клуб по Крав Мага во Лисиче.

Пред некој ден најдов леток оставен во зграда во Аеродром за некој новоотворен клуб по Крав Мага во Лисиче.
Да те замолам да сликнеш и да поставиш овде? Или пиши ми го нивниот контакт телефем/маил/сајт на ПП, како ти е полесно.

Да те замолам да сликнеш и да поставиш овде? Или пиши ми го нивниот контакт телефем/маил/сајт на ПП, како ти е полесно.

Го фрлив ливчето, ама успеав да ги најдам луѓето. Имаат крав мага и аикидо клуб, тие се тренерите. Контакти имаш на нивната фб страна.

Повели:
https://www.facebook.com/aikidoklub.hoshi/

Да,не викам не...но колку можат да го применат ?.

Ми збореше еден пријател, случка од странство.
Инструктор профи по боречки вештини, фатил на враќање дома крадец циган. :pos:
И после се јавил во полиција да дојдат да си го земат :pos::pos::pos::pos:

Ми збореше еден пријател, случка од странство.
Инструктор профи по боречки вештини, фатил на враќање дома крадец циган. :pos:
И после се јавил во полиција да дојдат да си го земат :pos::pos::pos::pos:

Ако го истепал, полошо ќе направел сигурно. И кај нас е така со нашите закони.

“самоодбрана“

Џабе самоодбрана, на никој не му е гајле дали било или не било во самоодбрана.[DOUBLEPOST=1507381296][/DOUBLEPOST]
Истите момци се?
На линкот се спомнуваат само аикидо активности.

Да, прашав еден колега што тренира кај нив, имаат и крав мага тренинзи.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom