Пак ќе проверам по 16:00Досега има тројца, два позитивни и еден негативен
Druze ne sakam pogresno da me razberes no dali ti si kriminalno cist, dali imas nekoi krivicni, prekrsocni prijavi od minatoto, zatoa sto so ist dokument eden e odbien drug dobiva drzavjanstvo. Navistina ne mi e jasno...Па ја однесов кај Лазар он вика само со книшкава ке добиеш поверодостојна е од потврдата. Како и да е живот иде даље. Не ми е криво за парите што ги дадов криво ми е што чекав толку време
Pa site nivni zakoni se od toj period na vmro veke se na glasanje a nivnite se uste o komisii. Taka mene ne mi stimaТогаш за кои и какви промени има во предвид Симеонов во текстот подоле ако не за оној проекто-закон којшто е внесен од Волја?Оваа негова изјава е од 29 Август.
"В моја кабинет ште има разширено с'вештание по отношение на една работа, којато изв'ршваме втори месец без много шум-промените в Закона за б'лгарското гражданство и Закона за трудовата миграција и трудовата мобилност", посочи тој. По негови думи чрез промените се цели да се облекчи режим'т за получаване на синја карта и уд'лжаването на срока, в којто важи, както и ускорјаване на процедурата за получаване на б'лгарско гражданство.
https://dariknews.bg/novini/bylgariia/valeri-simeonov-donese-v-bylgariia-cenna-relikva-2045003
Ова би требало да значи дека ВМРО не се заинтересирани за промените во законот коишто ги предлага партијата Волја?Pa site nivni zakoni se od toj period na vmro veke se na glasanje a nivnite se uste o komisii. Taka mene ne mi stima
[DOUBLEPOST=1507289482][/DOUBLEPOST]Fatigoova mozes li da pisis od koja godina se 2 sto se pozitivini i toj edniot od koja godina e sto e negativenДосега има тројца, два позитивни и еден негативен[DOUBLEPOST=1507287571][/DOUBLEPOST]
Пак ќе проверам по 16:00
Чекам да ми кажат, еден е од 2014. Предходно на кенди и се сменал статусот, но таа аплицира на основ натурализација. Од средата, со неа се вкупно 5 лица активни на форумов. 2 негативни еден од 2014, еден кај вицепремиерот и тој од 2014, 2 позитивни исто од 2014. Бројчињата им се до 9ххх[DOUBLEPOST=1507290084][/DOUBLEPOST][DOUBLEPOST=1507289482][/DOUBLEPOST]Fatigoova mozes li da pisis od koja godina se 2 sto se pozitivini i toj edniot od koja godina e sto e negativen
Ете и мадона ја одбиле, сега еЧекам да ми кажат, еден е од 2014. Предходно на кенди и се сменал статусот, но таа аплицира на основ натурализација. Од средата, со неа се вкупно 5 лица активни на форумов. 2 негативни еден од 2014, еден кај вицепремиерот и тој од 2014, 2 позитивни исто од 2014. Бројчињата им се до 9ххх
Ете има[DOUBLEPOST=1507291040][/DOUBLEPOST]promeni znam deka ke ima na statusi, ama ne veruvam deka ke ima OUT na site so bratucedovci, vujkovci, tetki takvi rodninski vrski, ako e taka ke treba da zemat samo tie so poteklo od tatko majka i brat
А како тогаш извадил потврда за неосудуван?Druze ne sakam pogresno da me razberes no dali ti si kriminalno cist, dali imas nekoi krivicni, prekrsocni prijavi od minatoto, zatoa sto so ist dokument eden e odbien drug dobiva drzavjanstvo. Navistina ne mi e jasno...
Пред еден сат проверив, ништо немаше. Сега имаат објавено, ајде со господ напред
http://www.parliament.bg/bg/bills/ID/77742Каде има се види што е законот?
http://www.parliament.bg/bills/44/754-01-49.pdfКаде има се види што е законот?