Значи јас тресам глупости а вие све знаете.ало бре како ке докажи потекло со потврда не ми е јасно.по кој основ потврдата би била валидна.со каков документ издаден од Бугарија докажуваш потекло.со никаков.тоа е само една изјава демек имаш некакво потекло,а уствари немаш ништо.исто е и за овие преку роднини.иначе еве најмал проблем е да извадиш потврда.еве ке истајме и што ке смени..ништо. да бидиме начисто овие со некаков стар документ ке земат државјанство. а зошто има вакви проблеми и за нив,само Бугарија си знае.[DOUBLEPOST=1507123834][/DOUBLEPOST]Значи јас тресам глупости а вие све знаете.ало бре како ке докажи потекло со потврда не ми е јасно.по кој основ потврдата би била валидна.со каков документ издаден од Бугарија докажуваш потекло.со никаков.тоа е само една изјава демек имаш некакво потекло,а уствари немаш ништо.исто е и за овие преку роднини.иначе еве најмал проблем е да извадиш потврда.еве ке истајме и што ке смени..ништо. да бидиме начисто овие со некаков стар документ ке земат државјанство. а зошто има вакви проблеми и за нив,само Бугарија си знае.