Случувања во Македонија (Генерална дискусија)

За кого би го дале вашиот глас на парламентарните избори во април 2020?

• ВМРО-ДПМНЕ

Гласови: 64 19,0%
  • СДСМ

Гласови: 41 12,2%
  • ЛЕВИЦА

Гласови: 58 17,2%
  • БЕСА

Гласови: 1 0,3%
  • ДУИ

Гласови: 8 2,4%
  • АЛИЈАНСА ЗА АЛБАНЦИТЕ

Гласови: 1 0,3%
  • ДПА

Гласови: 0 0,0%
  • МАКЕДОНСКИ КОНЦЕПТ

Гласови: 5 1,5%
  • ИНТЕГРА

Гласови: 8 2,4%
  • ЕДИНСТВЕНА МАКЕДОНИЈА

Гласови: 3 0,9%
  • Некоја друга

Гласови: 9 2,7%
  • Нема да гласам или ќе го поништам ливчето

Гласови: 139 41,2%

• Вкупно гласачи
    337
Статус
Затворена за нови мислења.

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
Штабот на СДС во Градец.

Да живее слободна Албанија и СФРЈ.
Добро бе, 11 години не ве научија дека кога веќе работиш фотошоп, кога веќе монтираш треба да користиш два извора (слики) со ист квалитет т.е. резолуција.

Сендвичи глупи без салама.

S

silmarillion

Гостин
Прошол провава поред фотошоп. Што му пуштат на мејл или што види да шерува тифусон од Кичево тоа става без да размисли.

Член од
16 јануари 2014
Мислења
2.342
Поени од реакции
1.619
И такви токмаци ќе ти чувале национален идентитет, ох бре земјо какви луѓе си створила..

V

viktora

Гостин
Добро бе, 11 години не ве научија дека кога веќе работиш фотошоп, кога веќе монтираш треба да користиш два извора (слики) со ист квалитет т.е. резолуција.

Сендвичи глупи без салама.
А бе телиња едни гледате ли дека со албанското знаме дека е заебанција.Затоа се споени двете слики.Поентата е со Југословенското знаме ебаве комуњарите.

Член од
28 март 2006
Мислења
17.805
Поени од реакции
12.295
ни кандидатот за Центар не се појавил на тв па повторно слушаме еднострани монотонии. Зашто толку страв од народот

Последно уредено:
Член од
2 септември 2010
Мислења
7.148
Поени од реакции
7.516
А бе телиња едни гледате ли дека со албанското знаме дека е заебанција.Затоа се споени двете слики.Поентата е со Југословенското знаме ебаве комуњарите.
А бе паметен еден, па што си пишал слободна Албанија? Зошто воопшто таква заебанција со албанско знаме, ако целта било југословенското? Признај си дека поверува на тоа демек ставиле албанско знаме. Па сега демек не бе тоа заебанција е.:pos:

V

viktora

Гостин
А бе паметен еден, па што си пишал слободна Албанија? Зошто воопшто таква заебанција со албанско знаме, ако целта било југословенското? Признај си дека поверува на тоа демек ставиле албанско знаме. Па сега демек не бе тоа заебанција е.:pos:
Ме фати во лага стварно не приметив дека го нема знамето на левата слика.Остави,сендвич невиден сум.Него биче ли Југа?

Член од
2 септември 2010
Мислења
7.148
Поени од реакции
7.516
Ме фати во лага стварно не приметив дека го нема знамето на левата слика.Остави,сендвич невиден сум.Него биче ли Југа?
Глеј сега, ти налетуваш на слика на нет каде од левата страна има македонско знаме и југословенско, и до неа слика каде наместо македонско има албанско и до него југословенско. И сега ти за да испаднеш фраер пишуваш демек еве во штабот на Сдсм нема македонско знаме, или поточно е тргнато а на негово место е ставено албанско. И сега откако ти ја провалија фората дека уствари се работи за фотошоп, сега наеднаш целата оваа фрка е заебанција и целта уствари е југословенското знаме. Мислам стварно, подобро е да пазиш другпат а не вака, бидејќи не ти е првпат. И друг член така правеше демек нешто ќерки внуки ова она, и на крај го снема.

Член од
14 август 2006
Мислења
45.266
Поени од реакции
84.362
Глеј сега, ти налетуваш на слика на нет каде од левата страна има македонско знаме и југословенско, и до неа слика каде наместо македонско има албанско и до него југословенско. И сега ти за да испаднеш фраер пишуваш демек еве во штабот на Сдсм нема македонско знаме, или поточно е тргнато а на негово место е ставено албанско. И сега откако ти ја провалија фората дека уствари се работи за фотошоп, сега наеднаш целата оваа фрка е заебанција и целта уствари е југословенското знаме. Мислам стварно, подобро е да пазиш другпат а не вака, бидејќи не ти е првпат. И друг член така правеше демек нешто ќерки внуки ова она, и на крај го снема.
Све им е на нив заебанција отпосле. Сите тие детски фотошоп-пеинт обиди за пропаганда.
Али суштински покрај л'жгиве кои наивно покушаваат да ги протнат, нив стварно буквално све им е фотошоп, и патриотизмот, и грижата за националните интереси, и антиалбанството... Све тоа е фотошоп и пеинт.

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
Член од
7 септември 2016
Мислења
21.637
Поени од реакции
37.600
...

аууу прв пат го видов, но не го довидов видеото навистина ќе повратам, како може човек да биде гурнат во висока функција од позадината, а тој толку дебилен и ограничен невидена работа, невидена карикатура во јавни размери, а сите воодушевени со ширум очи отворени на шарена врата, како телиња!

V

viktora

Гостин
Глеј сега ти.Има толку слики на штабови на СДС со албански знамиња што веќе и не е интересно да се постираат слики.Плус имаш кандидатка од СДС за Арачиново која кампањата ја води исклучиво на албански јазик со плакати само на албански јазик.Е да ми беше меракот да ве дупам за албанските знамиња ќе го направев тоа.

Тие пуфки ќе му ги продаваш на другите црепови а не мене.Иако сум се поебал со неколку фотошопови и поштено сум си признал на форумов.

И сега биче ли Југа?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom