Случувања во Македонија (Генерална дискусија)

За кого би го дале вашиот глас на парламентарните избори во април 2020?

• ВМРО-ДПМНЕ

Гласови: 64 19,0%
  • СДСМ

Гласови: 41 12,2%
  • ЛЕВИЦА

Гласови: 58 17,2%
  • БЕСА

Гласови: 1 0,3%
  • ДУИ

Гласови: 8 2,4%
  • АЛИЈАНСА ЗА АЛБАНЦИТЕ

Гласови: 1 0,3%
  • ДПА

Гласови: 0 0,0%
  • МАКЕДОНСКИ КОНЦЕПТ

Гласови: 5 1,5%
  • ИНТЕГРА

Гласови: 8 2,4%
  • ЕДИНСТВЕНА МАКЕДОНИЈА

Гласови: 3 0,9%
  • Некоја друга

Гласови: 9 2,7%
  • Нема да гласам или ќе го поништам ливчето

Гласови: 139 41,2%

• Вкупно гласачи
    337
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
24 април 2008
Мислења
11.050
Поени од реакции
12.592
кхм, кхм,знааачиии дпмне, гребе, кука, моли кај албанските гласачи, а притоа имаат пратеник у собрание осуден у хаг поради убиство на 6 невооружени албански цивили и уште 10 што биле претепани по негова наредба a еден од нив подоцна починал, и истиот моментално им е кандидат за градоначалник у Кисела Вода.

каков (рас)пад ...
Па добро, тој барем си дочекал судска пресуда и си ја одлежал затворската казна, за разлика од амнестираните терористи со кои неговите пвеводбенички истомисленици беа во владина коалиција до 1 јуни 2017, а со кои и плавите жолтици се во владина коалиција од 1 јуни 2017, исто како што беа во владина коалиција и од 2002 до 2006 година.

За разлика од тој еден осуден во Хаг кој си ја одлежал затворската казна, овие амнестираниве не ни можат да бидат судени бидејќи нивните коалициони партнери не сакат да ги видат на суд за воени злосторства, а уште помалку па позади затворски решетки.

Член од
8 јануари 2012
Мислења
10.296
Поени од реакции
15.446
Povtorno umrea 4 deca za samo eden den vo edna bolnica( ginekologija vo državna)....ima informacii deka dežurnata doktorka kidnala od rabora za vreme na dežurstvoto...
Informacijata e od novinarkata na Nova Tv.... Menče Atanasova Toči....
Ovde veće imame vo najmala raka moralna odgovornost od direktorkata na ginekologija....no ONA e druģačka na Zaeva...pa...teško do toa da dojdi
http://novatv.mk/chetiri-bebina-pochinale-vo-edna-vecher-na-klinikata-za-ginekologija/

Член од
8 јануари 2012
Мислења
10.296
Поени од реакции
15.446
Пошто со Косово функционираме на принципот на сврзани садови..мислам дека можи овде да се стави видеото од тепачката на двајца политичари во емисија во живо.....:pos:

https://www.youtube.com/watch?v=NCXd26Bvreg

Almeida

поет, мрачна сила, гад
Член од
15 февруари 2015
Мислења
7.563
Поени од реакции
19.993
Пошто со Косово функционираме на принципот на сврзани садови..мислам дека можи овде да се стави видеото од тепачката на двајца политичари во емисија во живо.....:pos:

Што има ова врска? Да ја постирам сега тепачката од парламентот на Уганда од денеска? Нешто налик на тоа што вие го праевте на чело со бетмен оваа пролет.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Член од
1 март 2010
Мислења
7.888
Поени од реакции
14.440
Ќе се одважи некој да ни ја образложи тактикава на Грујо (од негова перспектива) за неодење на дебати или нашите прости мозоци нема да можат да ја сварат, па затоа се чува во тајност?

Член од
8 јануари 2012
Мислења
10.296
Поени од реакции
15.446
Што има ова врска? Да ја постирам сега тепачката од парламентот на Уганда од денеска? Нешто налик на тоа што вие го праевте на чело со бетмен оваа пролет.
Pa pišav zošto go staviv videoto...mnogu tesno sme povrzani so Kosovo...
Ti odma kavgadžiski....ko lično da te zasega videoto...:tapp:

Член од
25 јули 2016
Мислења
1.084
Поени од реакции
950

затоа Грујо не излегува на дебата на ТВ, го стра да не го натепаат
оти да бидеме искрени ни како боксер не го бидувало

Диле Јоргачев

Одделение за заштита на народот
Член од
3 април 2017
Мислења
8.693
Поени од реакции
28.204
Ќе се одважи некој да ни ја образложи тактикава на Грујо (од негова перспектива) за неодење на дебати или нашите прости мозоци нема да можат да ја сварат, па затоа се чува во тајност?
11гoдини унaзaд не излaгaл нa дебaти, зaштo би излегoл сегa пoсле oбјaвените бoмби? Кaкo ти е oвa нејaснo?

Член од
8 јануари 2012
Мислења
10.296
Поени од реакции
15.446
Praktikata so neizleguvanje na duel ja započna Branko vo 2002. Ljupčo mnogu pati go povikuvaše na duel...isto kako i so drugite poniski ešaloni...a ovie prema anketite bea sigurni vo pobeda i voopšto ne razmisluvaa za izleguvanje na duel.
Od togaš navaka nikogas nemalo duel.

Isto Kiro ne mu izleze na duel na Ljubiša G. vo 1994...

Член од
25 јули 2016
Мислења
1.084
Поени од реакции
950
Praktikata so neizleguvanje na duel ja započna Branko vo 2002. Ljupčo mnogu pati go povikuvaše na duel...isto kako i so drugite poniski ešaloni...a ovie prema anketite bea sigurni vo pobeda i voopšto ne razmisluvaa za izleguvanje na duel.
Od togaš navaka nikogas nemalo duel.

Isto Kiro ne mu izleze na duel na Ljubiša G. vo 1994...
значи бранко е крив

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom