Пoлеснo е дa нaјдеш гејkoga mi se ebe naogam nekoj gay i go eb*m nego u gaze gayevi gi ima so lopata da gi rinesh
koga i da mi se prisaka naogam nekoj sto saka da go primi i na kraj i volkot sit i ovcite zadovolni
како е могучеМу викам на дечко ми ајде да се ебеме и он мене,директни сме
Епа можно е,не се срамамкако е могуче
kakone tie stram so imas sexs pred da se zemis so deckoti pupupu stramotaЕпа можно е,не се срамам
Ако подсетиго штом не му текнува. Инаку не ебана ќе си останиш.Епа можно е,не се срамам
Сексуално е фрустрирана не гледаш дека само за секс збориАко подсетиго штом не му текнува. Инаку не ебана ќе си останиш.
Не сум фрустрирана кога сакаме имаме[DOUBLEPOST=1506430381][/DOUBLEPOST]Сексуално е фрустрирана не гледаш дека само за секс збори
И он ми бара не барам само јаАко подсетиго штом не му текнува. Инаку не ебана ќе си останиш.
Јас го имам токму тој проблем уште од рани тинејџерски години, предпладне ми е дрво камен и морам да мастурбирам бидејќи ќе пукнам, а пак во попладневните и вечерните часови скоро и никогаш немам ерекција и можност за ејакулација, едноставно таа сексуална моќ и желба ми е изразена исклучиво во почетниот дел од денот, се празнам и толку ... заебана работа ... незнам дали има и други вакви случаи !Лошо е кога ви се ебе само рано сабајле, нема ниедна да издржи со таков, а ерекција и желба за секс како во рано сабајле нема
Јас бев со една која ме трпеше 2-3 дена после и пукна филмот што ја разбудив рано секое сабајле за секс, а мене баш тогаш ми е моментотНе сфаќам што е муабетот, сте немале партнерка што сакала односи од сабајле или демек ниедно женско не сакало секс од сабајле?
Епа не е во ред тоа, не може сега секое сабајле секс. Уствари може ако сака партнерката ама осет малце треба да се има, како што тука кажуваат дека не им се ебе навечер, на некого не му се ебе секој ден насабајле.Јас бев со една која ме трпеше 2-3 дена после и пукна филмот што ја разбудив рано секое сабајле за секс, а мене баш тогаш ми е моментот