Елена Ристевска

Член од
1 декември 2011
Мислења
2.680
Поени од реакции
3.053
Elena Risteska, volimo te mi, ti si nase sunce ljubavii :D

.Sky.

Заменик министер без титула
Член од
15 февруари 2013
Мислења
6.857
Поени од реакции
7.241

Тоа што е убава не ја прави пејачка ипол да биде но од сите песни до сега кои ги има испеано само овие две ми се најдобри за слушање...

Член од
22 ноември 2008
Мислења
673
Поени од реакции
102

Тоа што е убава не ја прави пејачка ипол да биде но од сите песни до сега кои ги има испеано само овие две ми се најдобри за слушање...
Апсолутно точно.Се останато и трае три месеци.

Член од
21 февруари 2015
Мислења
3
Поени од реакции
0
Да не ја имате случајно Ден и Ноќ од Елена,во добра снимка(на youtube е во лош квалитет)?пуштете линкче или на мејл hyga_three@hotmail.com. Ви благодарам

Sungerot Bob

Живеј го животот
Член од
7 август 2012
Мислења
32.391
Поени од реакции
36.507
Кога победи на М2 и почна да снима песни и спотови, омилена ми беше. Но со текот на времетко, како и Македонската забавна музика, некако и она се изгуби. А сега преку шоуво ТЛЗП ми личеше некако на однесување многу мирно и позаостанато од другите.

Но крај краева тоа и не е толку битно, сепак е една од подобрите Македонски пејачки и има одлични песни (да не речам хитчиња):)

Член од
13 април 2008
Мислења
3.998
Поени од реакции
1.086
Има линк од новите песни?
Како да се радувам е многу добра, ама на јутјуб не знам зошто не е ставена сеуште.

Sungerot Bob

Живеј го животот
Член од
7 август 2012
Мислења
32.391
Поени од реакции
36.507
Има линк од новите песни?
Како да се радувам е многу добра, ама на јутјуб не знам зошто не е ставена сеуште.
И јас барав, но освен Доживотно, другите песни ги нема. Обично треба да бидат објавени на нејзиниот Јутуб канал или на каналот на продукцијата која ги издава, но ги нема веќе неколку недели............., што мислам дека е многу погрешно.

Член од
13 април 2008
Мислења
3.998
Поени од реакции
1.086
Зашто ја нема Немаш право ти да ми судиш на јутјуб?
Ако некој ја најде или постави, фала.

Sungerot Bob

Живеј го животот
Член од
7 август 2012
Мислења
32.391
Поени од реакции
36.507
Можеби текстот и не е нешто посебен, можеби требала да остави некој друг да и го напише, па било тоа и пола - пола со неа, но Елена со песнава направи револуција на нашава музичка сцена. Браво!(y)

Петра П.

насмевка
Член од
16 јануари 2008
Мислења
2.724
Поени од реакции
6.297

Незнам како може ваква срачка да ја дефинираме како револуција...

Kajgana Shop

На врв Bottom