Те заболе и тебе и мене за грујо, државата оди надолу.Која држава бе? Грујовистанот ќе пропадне ли?
Те заболе и тебе и мене за грујо, државата оди надолу.Која држава бе? Грујовистанот ќе пропадне ли?
Заборави да потенцираш за мигрантите, поскапата струја и муџахедините на граница.Те радува ли негативен бдп
Е добро де, така е 26 години више. Само што на опинокот со панталони до под мишка убаво му дојде и почна и народот да го прца, а не само да ја тоне државата.Те заболе и тебе и мене за грујо, државата оди надолу.
Имаш универзални одговори, за мигранти никогаш не сум дискутирал, за струјата сметките ќе кажат.[DOUBLEPOST=1506159255][/DOUBLEPOST]Ако досега главните критики кон Рашковски се упатуваа воглавно од опозициските медиуми, сега дури и медиуми кои се под директна контрола на СДСМ и Зоран Заев, како владиното гласило „Фокус“ се подбиваат со Рашковски.Заборави да потенцираш за мигрантите, поскапата струја и муџахедините на граница.
Колку си ти копито глупо, чудо едно.
Kako ke im se pogodi....si go vraboti kumot vo vladata....i oko ne mu trepnuva...„Фокус“ на својата насловна страна му порачува на Рашковски да се врател на правен и дека владиниот генерален секретар „не и се погодил на јавноста“.
Ti ne se sekiraj za novata vlast,ako ja utne rabotata i taa ke bide smeneta.Ako ostanese na celo na partijata Crvenkovski,seuste ke si bea opozicija.Odamna nikoj od megjunarodnata zaednica ne moze da go zamisli.Istoto mu se slucuva sega i na Grujo.Ако си ти искрен кажи дека државава ни отиде у неповрат со новава власт.
Груевизмот пропадна.Ако си ти искрен кажи дека државава ни отиде у неповрат со новава власт.
Ни Црвенковски ни Заев имаат блага веза со промената на власт, албанците се тие што ја променија власта под надворешна директива, тоа е единствената вистина.[DOUBLEPOST=1506165446][/DOUBLEPOST]Ti ne se sekiraj za novata vlast,ako ja utne rabotata i taa ke bide smeneta.Ako ostanese na celo na partijata Crvenkovski,seuste ke si bea opozicija.Odamna nikoj od megjunarodnata zaednica ne moze da go zamisli.Istoto mu se slucuva sega i na Grujo.
Отвори сајт на Министерство за финансии во делот за јавен долг.Груевизмот пропадна.
Macedonian budget like this.
Се чека прво зголемување на цената на струјата, после следи ефтината тарифа а и сметките ќе бидат доказ за се.[DOUBLEPOST=1506165740][/DOUBLEPOST]
И од мене пизда им матер предавничка.[DOUBLEPOST=1506165988][/DOUBLEPOST]Министерот за здравство Арбен Таравари, кој е и кандидат за градоначалник на претстојните локални избори, уверува дека Министерството за здравство ќе функционира беспрекорно и во периодот додека е кампањата.Новата Ера?
После све ова?
Пизда ви матер предавничка. Гомна ебани.