Сендвичите многу квалитетни а?, забриши го белото од уста, мајонезот де.Ништо изглеа ќе се дели на два дела Западна и Источна и мигранти ќе дојдат да силуваат десничари кај авиончето у Лисиче. Нема друго.
Сендвичите многу квалитетни а?, забриши го белото од уста, мајонезот де.Ништо изглеа ќе се дели на два дела Западна и Источна и мигранти ќе дојдат да силуваат десничари кај авиончето у Лисиче. Нема друго.
Спремај ти шупакот за мигрантско расцветување. Го наебавте. Ќе ве ловеле таргетирано.Сендвичите многу квалитетни а?, забриши го белото од уста, мајонезот де.
Нешто многу нервозен, премногу мајонез некогаш предизвикува негативни ефекти.Спремај ти шупакот за мигрантско расцветување. Го наебавте. Ќе ве ловеле таргетирано.
Ти затоа опуштен. Којзнае можда и едвај чекаш да се дружиш у шаторско крило со Ахмад и Исмаил. Со оглед на тоа што сте едина прогеј десничарска партија ништо чудно.Нешто многу нервозен, премногу мајонез некогаш предизвикува негативни ефекти.
Ја само ја критикувам власта што е доблест, подеднакво ги почитувам сите оние што го критикуваа груевизмот, мора да сфатите еднаш дека огромна разлика е да критикуваш власт од тоа да ја браниш, убав ден.Ти затоа опуштен. Којзнае можда и едвај чекаш да се дружиш у шаторско крило со Ахмад и Исмаил. Со оглед на тоа што сте едина прогеј десничарска партија ништо чудно.
Не бе сине разликата е во тоа што ти 11 години си го поддржувал Груевизмот и тука е крај на секој муабет. Дали и кого ти си почитувал е скроз небитно.Ја само ја критикувам власта што е доблест, подеднакво ги почитувам сите оние што го критикуваа груевизмот, мора да сфатите еднаш дека огромна разлика е да критикуваш власт од тоа да ја браниш, убав ден.
Ako si iskren i navistina go kritikuvas Grujo,daj podrska na reformatorite.Kolku pobrzo se izvrsi demokratskata promena,tolku pobrgu se vrati DPMNE na vlast.Inaku se poveke ke tone partijata so nego,sega e ist kako Crvenkovski koga gi izgubi izborite vo 2006.Ocrnet e kako kriminalec,i nema sansi poveke da bide premier.Ја само ја критикувам власта што е доблест, подеднакво ги почитувам сите оние што го критикуваа груевизмот, мора да сфатите еднаш дека огромна разлика е да критикуваш власт од тоа да ја браниш, убав ден.
Ако си ти искрен кажи дека државава ни отиде у неповрат со новава власт.Ako si iskren i navistina go kritikuvas Grujo,daj podrska na reformatorite.Kolku pobrzo se izvrsi demokratskata promena,tolku pobrgu se vrati DPMNE na vlast.Inaku se poveke ke tone partijata so nego,sega e ist kako Crvenkovski koga gi izgubi izborite vo 2006.Ocrnet e kako kriminalec,i nema sansi poveke da bide premier.
Sve je postalo pepeo i dim?Ако си ти искрен кажи дека државава ни отиде у неповрат со новава власт.
Сендвич, сериозно мислиш дека Курир пропагандата ти поминува овде?Ако си ти искрен кажи дека државава ни отиде у неповрат со новава власт.
Далеку од тоа. Државичкава наша има преживеано и војни,ембарга, атентати на претседатели, пост-социалистички бизнисмени ,квази патриоти. Ја преживеа транзицијата на Бранко & Co., желбите за поделба на Љубчо, квази-родољубието и профитерството на фамилија Груевски.Ако си ти искрен кажи дека државава ни отиде у неповрат со новава власт.
Абе види, со смената на власта на многу ликови им се сруши свет и им отиде животот во неповрат. За ликови кои живееја под мотото "државата- тоа сум јас" одено е во неповрат.Сендвич, сериозно мислиш дека Курир пропагандата ти поминува овде?
Греота, сеуште го поистоветувате вашиот сопственик со државата. Си мисли дека е Луј.Ако си ти искрен кажи дека државава ни отиде у неповрат со новава власт.
Не, овде само либертас, а1он, телма, канал 5, слободен печат и педесетина други поминуваат опозициски се бројат на една рака, така ли ја замислувавте демократијата, појачан сендвич не е демократија.[DOUBLEPOST=1506158199][/DOUBLEPOST]Сендвич, сериозно мислиш дека Курир пропагандата ти поминува овде?
Те радува ли негативен бдпГреота, сеуште го поистоветувате вашиот сопственик со државата. Си мисли дека е Луј.
Која држава бе? Грујовистанот ќе пропадне ли?Ако си ти искрен кажи дека државава ни отиде у неповрат со новава власт.