Ilumious
Патник, педер, поет, администратор, масон
- Член од
- 29 јануари 2007
- Мислења
- 84.962
- Поени од реакции
- 195.500
Гледаш написи за нив дека личат на Моника Белучи?
... не ми текнува на кого личат ... и во каков стил
Гледаш написи за нив дека личат на Моника Белучи?
... не ми текнува на кого личат ... и во каков стил
A кoгa ке пoстoи зaкaнa зa oдгoвoрнoст, незaвисни институции и влaдеење нa прaвoтo?Таму кај што има народ овци и неограничена власт без одговорност ќе има криминал без разлика дали ќе дојде Норвежанец, Данец или Австриец. Секој ќе си ја искористи шансата.
Кога постои закана од одговорност, владеење на правото и силни независни институции, ретко кој политичар се осмелува да ја брцне раката во медот.
Нашава бритни сама си пишуваше навивачки коментари за себе на фејсбук. Болна особа. Сигурно и овие написи си ги нарачува.Гледаш написи за нив дека личат на Моника Белучи?
Ти само надевај сеНема шанси они кога добија човекови права во 2001. година и почнаа да се школуваат и еманципираат така и национализмот кај нив спласнуваше и сега таа опасност е надмината.
@Let 3 _че , знам дека те деконцентрирам и веднаш паметот ти лета на друго место, реков „балони со боја“ , а не „балони во боја“ ццц цццц
Детекторите ти се расипале.Ти само надевај се
аааааа затоа ми беше нешто позната, точно целата на Белучи !Гледаш написи за нив дека личат на Моника Белучи?
Детекторите ми се сосем во ред. Тркни до Кондово на рекалибрација.Детекторите ти се расипале.
Мене тој муабет едноставно ме беше пресмешен и пред 16 години, а денес сеуште има наивци кои се тешат со тоа.
Овие личности се поставени да си ја вршат должноста, а не да се споредуваат со филмски звезди, манекенки и сл.аааааа затоа ми беше нешто позната, точно целата на Белучи !
посебно овде доаѓа до израз сексуалноста цела Моника...
па делење и не би била така лоша идеа.Уште им ја немам видено програмата ама би преферирал на пример федерализација како почетен чекор кон отцепување на западниот дел од републиката.
За идејата да стани реалност тогаш на следните избори и сите после нив знаеш што треба да направиш. Инаку тоа со размена на територии некако многу комплицирано ми делува. Оние општини кои ќе добијат градоначалник од другиот државотворен народ нека влезат во другата федерална единица и завршена работа. Другото само по себе би си дошло. Доволно би било еден референдум да си организираат и секој по својот пат.па делење и не би била така лоша идеа.
под услов нели нашите наваму, нивните натаму, размена на територии/земјиште.
ако нема размена на исто пак ќе се сведе.За идејата да стани реалност тогаш на следните избори и сите после нив знаеш што треба да направиш. Инаку тоа со размена на територии некако многу комплицирано ми делува. Оние општини кои ќе добијат градоначалник од другиот државотворен народ нека влезат во другата федерална единица и завршена работа. Другото само по себе би си дошло. Доволно би било еден референдум да си организираат и секој по својот пат.
Можат само да ме гледат напорки кога ќе гласам и едните и другите пошто ти кажав мојот глас сега засега оди за најрадикалната партија на Албанците. Ако во меѓувреме Бугарите оформат своја тука можеби ќе размислам дали за нив или за овие. Зависи шо ќе има во програмата.