Ilumious
Патник, педер, поет, администратор, масон
- Член од
- 29 јануари 2007
- Мислења
- 84.962
- Поени од реакции
- 195.500
Не се фаќај за мене сега дали имам пари или не, мој проблем е тоа а чим сто пати го напомена тоа значи ко да смета малце јас ти кажувам дека смешно е да се бара оставка од министер за вакви работи поготово од некој што ќутел додека децана изгинаа кренати на хауба. Не дека ти е тебе или на Иреал дојдено за Данкињата што ја собрал некој, туку да се најде причина некоја да се рече оставка, ова она.Ете ме заеба, алал да ти е.Нели ти кажав дека одамна немам прошетано а не дека никогаш немам испаднато надвор.Додуша не сум шетал како тебе па да посетам стотина земји јеби га диктатура,знаеш.Уствари не знаеш.Не си била тука си шетала.
За Опелот другарот кој возеше,кој е англичанец,ми кажа.Ај сега опни пак како ги викале во Англија Опелите.
Мило ми е за тебе што толку земји си прошетала со спортот.Сигурно многу пари си фрлила.
И ќе повторам.Има решение.Зошто да не полиција во цивилка да регулира низ пешачки зони.Кој е должен да го спроведе тоа јас или тој ебен министер кој толку многу го браните.
Море малце ви е за све.Џабе сте шетале џабе пари се вложувало на вас.
Цивилка да регулирала пешачки зони Како ќе регулира бе човек, ќе им кажува ајде сега лево, сега десно? Што ќе напраела цивилка денес кога овој прошишал со моторот, ќе трчала по веспата? Абе си го замислувам ова како ќе изгледало и уште музиката од Бени Хил фали. Сто пати пишав во што е проблемот. Се знае кои ретарди цело време мочаат на законот. Се напикаа по МВР и шуто и рогато, „имам човек“ синдромот и сега ќе се дивее. Пишав, се знае кои дивеат низ градов и по улици и по пешачки зони, тие со грб. Тебе би ти текнало да возиш веспа на пешачка зона или да возиш 200 на Партизанска? Не, затоа што ќе го јадеш парично и ќе ти ја земат дозволата. Ако знаеш дека ќе ти е скината казната секако дека ќе дивееш. Види ти кои ги собраа последниве деца на Партизанска, све мој до моега блиски со тогашната власт, обичниот народ го изеде за штоп и престројување.
Ама не може да се очекува ништо повеќе од град со градоначалник што вика абе еби го законот, што значи да сумирами, овие жива сила не ебаваат, ти сакаш цивилка да ти го застане некој како Ален Зекиров и да му рече еј дечко чекај, каде?
p.s. Знам што ќе е репликата, не, не мислам дека со Шиле ќе е боље.