Let 3
The Nipple Erector
- Член од
- 13 јули 2008
- Мислења
- 30.896
- Поени од реакции
- 31.279
Снимките не како доказ али како насока кон истрага, ако имаш сецната снимка дека Заев барал поткуп а нигде нема пари од поткупот тогаш е невин и ти прв треба допоследен здив да го браниш во тој случајСнимените разговори според нашето законодавство не се релевантен доказ. Мене не ме чуди да се прават изигрување на овие правила со цел уништување на ВМРО ДПМНЕ, за да може СДСМ да ги зададе завршните удари на македонскиот идентитет, со името како круна на се. Воопшто не се сомневам.
Ако не се почитува законот, тоа ја отвора пандорината кутија. Ако се користат нелегално снимени материјали како доказ, истото ќе се бара и во иднина за други случаи. Ако некој ги оштетува државните објекти, имот... и ништо не му „фали“, тогаш секој во иднина ќе се повика на тоа право.
ако имаш снимки за местени тендери, незакнско трошење пари, лажирање на изборни резултати, нудење и примање поткуп... па после по сметки фактиури анекси документи се најдат докази за такви дела ти треба до крај пожртвовано да бараш сите тие криминалци да завршат на долгогодишни робии[DOUBLEPOST=1505915458][/DOUBLEPOST]
Забрането е пушење во канцеларија?[DOUBLEPOST=1505915543][/DOUBLEPOST]Ех нема. Па во секоја книжарница можеш да го купиш образецот. Се вика „Обр. Мито Бекријо 2.4“.
А цигарата па што ја пали в канцеларија... тоа е за 2-3 години затвор. Тоа е израз на простотија.
Сосем те сфаќам , мене ѓупци ми украдоа точак во 1997 и од тогаш слушам панк и цртам кукасти крстови по зидови. Пед некое време и си ја купиф преводот на Мајн Кампф од фирерот.Некни пријaвувaм крaжбa вo стaницa Кaрпoш тaa ми вели ке прoбaaт дa дoјдaт кoлегите aмa немoжaм дa ти гaрaнтирaм имaме премнoгу крaжби нa теритoријaтa нa КaрпoшКaкo ке ми влијaе мене штo ке јa изнесaт прaвдaтa нa виделинa зa дивo нaсеље кoгa дoмa сме небезбедни?