Да, со таков премиер и дури тогаш ќе биде полнокрвна социјалдемократска Влада.Човеков треба премиер да бидеЗајко отстапи му го местото и може ќе има надеж за МКД.
Прав капиталиста а не олигарх, има некоја ситна дамка при работењето, ама системот тоа го налага![]()
Нема врска, не разбираш ти, тоа е симбол на граѓанското опшество, обединувањето...На учк споменикот ќе го тргнат?
Нелегално е поставен и ги иритира граганите.
Ептен ме погоди Џорџ. А јас мислев дека сме другарчињаОК, филозофирај и понатаму. Нормален разговор го квалификуваш вака. Филозофирај кога немаш друга професија. И јас сум се фатил да разговарам со безличен човек, неук. Секоја ти чест.
Шарениве измеќари на муртинскиот квислинг се подмочаа од радост постирајки слика како нивниот стопан се ракува со Трамп претставувајки го како средба.Заев на својот фејсбук напиша:
„На средбата со претседателот Donald J. Trump предмалку изразив поддршка за неговатаиницијатива преку Декларација да се поддржат реформите предложени од генералниот секретар на ОН. Посакав успешен старт на реформите на организацијата на ОН.“
Само он си знае како сето ова му го кажал за помалку од секунда![]()
Не е страшно. Видовме како им пукна во фаца универзумот.Многи ги сакам овие анкетите на "институтите" Димитрија Чуповски и Павел Шатев.
Како од паралелен Универзум да доаѓаат.
Го нема тој, го срушија ќосињата.На учк споменикот ќе го тргнат?
Нелегално е поставен и ги иритира граганите.
од каде пари 1000 евра по фамилија, мислиш козиас толку многу ќе даде за промена на името во северна земја или република скопје ??Имаат проблем со чипирањето. Сега се програмирани да плукаат по се што ќе направи Заев. Утре на пример да излезе владата со мерка поклон 1000 евра за секое семејство во Mакедонија, ќе мора и по тоа да плукаат. Не е едноставно да си сендвич these days.
Не е нормално колку си ти глуп.од каде пари 1000 евра по фамилија, мислиш козиас толку многу ќе даде за промена на името во северна земја или република скопје ??
Од нив не ни очекувам да срушат учк споменик, впрочем истиот е поставен со нивен амин, но сега кога во животов и демократијата која не навласа читам ќе се рушеле спорни споменици, па затоа прашувам дали ќе се урне можеби најспорниот споменик во Скопје тој на учк во Чаир, ако немат муда да го срушат тој споменик незнам зошто воопшто се пуштат во такви авантури, али незнам јас ништо нека терат како замислиле па ќе видиме до кај ќе стигнат.Го нема тој, го срушија ќосињата.
Сега кога твојон сопственик ќе му пише на Трамп SMS, ко ќе дознае Трамп со кој се ракувал у ствари, има одма атомска бомба у влада да им пушти.Шарениве измеќари на муртинскиот квислинг се подмочаа од радост постирајки слика како нивниот стопан се ракува со Трамп претставувајки го како средба.
Снимката е монтирана,лепена и сечена.Заеб имал долга и искрена дискуси со претседателот Трамп притоа биле опфатемни теми како Северна Кореа и меѓународниот тероризам.Заеб го поканил претседателот да ја посети РМ на што Трамп ја прифатил поканата.Шарениве измеќари на муртинскиот квислинг се подмочаа од радост постирајки слика како нивниот стопан се ракува со Трамп претставувајки го како средба.
Господинот Груевски кој е еталон за патриот реши дека споменикот на учк не ги загрозува македонските интереси никако и треба да стои. Иначе ќе го срушеше. Он, барем можеше тоа да го направи со еден покрет на рука.Од нив не ни очекувам да срушат учк споменик, впрочем истиот е поставен со нивен амин, но сега кога во животов и демократијата која не навласа читам ќе се рушеле спорни споменици, па затоа прашувам дали ќе се урне можеби најспорниот споменик во Скопје тој на учк во Чаир, ако немат муда да го срушат тој споменик незнам зошто воопшто се пуштат во такви авантури, али незнам јас ништо нека терат како замислиле па ќе видиме до кај ќе стигнат.