Струмица

Јас го имам тва двд . пред 2 год мислам го давааа низ градо...

off topic ...

А ка сме кај професорки веке , знаа ли ај некој Веселинка од каубојското .. таа жена душата ми извади хаха 2 пати ме остава на полагане за у август ...

ц.ц.ц.ц човек класна мее на мене :) Цело време имам 2ка од нее, саа на крајта за 3то тромесечие 3ка ми пиша... :) Арна си е жеента бе...

хехе да ги пронајдат кратците и да им ги вратат дневниците :vozbud: КОЈ ЗНАА мош дневниците завалиле некој огин. ццц. АМА мош па и не, знааш ка сакам да ги наат тии шо краделе ама и дневниците, смех ќе има у ПМ.
А ИНАЧЕ 33 ДНЕВНИЦИ НЕ СЕ МАЛКУ, МИСЛАМ ПА ГОЛЕМО КРИМИНАЛНО ДЕЛО ЗА ЕДЕН ЧОВЕК ДА ГО НАПРАВА. СИГУРНО СЕ БИЛЕ ПОВЕЌЕ ОД 2-ЦА. АМА КАК И ДА Е ТВА Е ЛУДОСТ..

Не само шо е лудост туку и нема никаква корист од таа кражба.

Само за потпала може да им служат дневниците.

хехе да ги пронајдат кратците и да им ги вратат дневниците :vozbud: КОЈ ЗНАА мош дневниците завалиле некој огин. ццц. АМА мош па и не, знааш ка сакам да ги наат тии шо краделе ама и дневниците, смех ќе има у ПМ.
А ИНАЧЕ 33 ДНЕВНИЦИ НЕ СЕ МАЛКУ, МИСЛАМ ПА ГОЛЕМО КРИМИНАЛНО ДЕЛО ЗА ЕДЕН ЧОВЕК ДА ГО НАПРАВА. СИГУРНО СЕ БИЛЕ ПОВЕЌЕ ОД 2-ЦА. АМА КАК И ДА Е ТВА Е ЛУДОСТ..
najdeni se dnevnicite samo us 7 falat bile frleni u nekoo zgrada u blizina!

Да бе. сестра ми така проба да ме излаже сабајле, па јас и "поверувах", сигурно се најдени :ne:

Џабе се радуват децата оти се открадени, сите професори си ги имат оценките у тефтерите :)

Единствено шо нема да биде како порано се евидентираните оправдани и неоправдани :)

Денеска учиите ли вии у земјоделското или.. ?

Јас сум болна и не знам баш шо се дешава, не сум ојдела 4 дена на школо...

Ама се учило денеска, професорите идале со фотокопирани листови како замена за дневник. Ако не откриит шо е работта изгледа ќе ги пишуват од ново.

А еден дневник кошта околу 1 200 денара. :nemoguce:

Јас од извори блиски до владата :)) да кажам дека стварно се најдени 28 дневници, значи не е шега тај муабет.

Таман е, дневниците се најдени у подрумо (у зградата) дека живеела некоо професорка :vozbud:

Таман е, дневниците се најдени у подрумо (у зградата) дека живеела некоо професорка :vozbud:

Стварно ли? Коо професорка?:vozbud: Хихи, тва е интересно, мош и она е соучесник.

Знаате как е, расипан телефон, мош и не е точно, ама разберах демек дневниците биле најдени у подрумо на зградата на професорката по име Стојка :)

Знаате как е, расипан телефон, мош и не е точно, ама разберах демек дневниците биле најдени у подрумо на зградата на професорката по име Стојка :)
Tачно, ама не верувам дека има нешто она, она живеела у зграда до школото така да...

Ауу Стојка по хемија (бабата)... Абе стара е таа, не знаа дек се наваѓа не па да е соучесник.

Мош намерно се фрлени кај неа за да предизвикат сомневање оти живее блиско до шкоолто.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom