Уште прашуваш дали е добра абе бомба. Големи цицки како балони, стегнат задник...Веројатно те возбудува вујна ти, на некое потсвесно ниво претпоставувам.
Добра е вујна ти?
Уште прашуваш дали е добра абе бомба. Големи цицки како балони, стегнат задник...Веројатно те возбудува вујна ти, на некое потсвесно ниво претпоставувам.
Добра е вујна ти?
Имаш носталгија за средно. Ништо повеќе.Jas zavrshiv sredno pred 4 godini,no se ushte sonuvam sonovi vo koi sum vo ucilishnata zgrada i gi dozivuvam istite ubavi i loshi momenti.Ponekogash ima i nekoj koj me brka vo tie sonovi,no ne mu go gledam liceto. Dali nekoj moze da go protolkuva ova ?
I jas pomisliv na toa,no cudno mi e shto povekje pati gi sonuvam loshite momenti,a i toa brkanjeto me vadi od takt.Имаш носталгија за средно. Ништо повеќе.
Treba da se pazish od tvoeto semejstvo.Navistina,mozebi cuvstvuvash nekakov strav poradi nekoi nastani i sega potsvesta te predupreduva.[DOUBLEPOST=1505293608][/DOUBLEPOST]Имав навистина чуден и непријатен сон. Седевме со мојот син и тој ме замоли да му направам салата. Додека ја правев салатата, неговата девојка влезе кај нас дома со некаков пакет. Ја прашав каде го носи, а таа ми се сврте и ми рече ќе го носам каде сакам, син ти ме запроси. Тогаш јас многу се налутив и почнав да му викам на син ми, зошто не ми кажа, јас требаше да знам. Тој ми одговори дека не сум заслужила и излезе надвор. Почнав да плачам и истрчав во спалната каде беше девојка му со пакетот. И реков да го извади бидејќи нема место, а таа ме турна на креветот и почна да ме тепа. Пробав да се одбранам но не можев, таа застана врз мене и ме удираше. Го викав мојот син за помош и по некое време вратата од спалната се отвори а тука стоеше мојот бивш маж ( татко на син ми, инаку сме разведени неколку години ). Кога виде како девојката на син ми ме тепа, почна да се смее и да и вика браво браво, убаво натепај ја. Јас викав како луда, а тие се повеќе и повеќе ми се смееја. Наеднаш, девојката на син ми извади од пакетот црвени штикли, ги облече и почна да ме гази. Во тој момент се појави син ми и наместо да ја спречи, тој и рече ајде побрзо здроби ја. Тогаш се разбудив испаничена и вознемирена.. Што би можело ова да значи? Навистина ве молам доколку некој може, да ми протолкува!
Pa,da,ili se raboti za nekoe cudno pretcuvstvo.Sonuvav kako pagjaat casi od masa i se krsat dolu na podot,me interesira sto bi trebalo da znaci toa?istotaka pred 4ili5 godini ne mozam da se setam potocno imav son koj sto bese navistina cuden za koj vsusnost se plasev da se sluci na jave i dolgo vreme moze mesec dva razmisluvav za toa i koga eden den sonot mi stana jave, posle nastanov i den denes imam negativni posledici no najcudnata rabota e sto javeto bese totalno isto kako sonot? Deja vu ili???
Да сонуваш како собираш диви печурки значи дека се соочуваш со некоја потенцијално опасна ситуација или врска со близок/блиска. Можеби имаш двоумење за некоја нова врска, ситуација и слично.На сон берев печурки во шума ... И тоа многу печурки ... Што значи ?
Мене нешто слично ми се случува, премногу често за да биде коинциденција.Постои ли ваков феномен познат во стручната литература, без забегувања и тролања- преку десетици пати ми се случило да сонувам личност која ја немам видено со месеци или години и наредниот ден ја среќавам во реален живот. Не се работи за коинциденција ни слично, последните неколку пати после такво искуство зборам со лик и викам - Абе денес ќе го видам господин Малколм и оп искачам и ете го Малколм се среќаваме после 5 години. ( Малколм ми е другар од основно )