Случувања во Македонија (Генерална дискусија)

За кого би го дале вашиот глас на парламентарните избори во април 2020?

• ВМРО-ДПМНЕ

Гласови: 64 19,0%
  • СДСМ

Гласови: 41 12,2%
  • ЛЕВИЦА

Гласови: 58 17,2%
  • БЕСА

Гласови: 1 0,3%
  • ДУИ

Гласови: 8 2,4%
  • АЛИЈАНСА ЗА АЛБАНЦИТЕ

Гласови: 1 0,3%
  • ДПА

Гласови: 0 0,0%
  • МАКЕДОНСКИ КОНЦЕПТ

Гласови: 5 1,5%
  • ИНТЕГРА

Гласови: 8 2,4%
  • ЕДИНСТВЕНА МАКЕДОНИЈА

Гласови: 3 0,9%
  • Некоја друга

Гласови: 9 2,7%
  • Нема да гласам или ќе го поништам ливчето

Гласови: 139 41,2%

• Вкупно гласачи
    337
Статус
Затворена за нови мислења.

sap

Член од
15 август 2017
Мислења
128
Поени од реакции
20
@Let 3 Се' е ова ок ти што пишуваш. Фирмата ако има поволни цени....ок. Јас прашувам - која е потребата да си и инволвиран во бизнисот и политички инволвиран? На сдс им виси популарноста, разбираш? Власта им ја даде САД и ЕУ card blanche, пошо овој од другата страна е клептоман, психопат. Места да „одат по јајца“ и да пазат шо праат пред локални, тие сеа најдоа да се разџапаат по тендери. Тактика - гуски у магла...не знаат у партија да се состават, не па државава ќе ја опраеле.
Очигледно знаат нешто што ти не знаеш, па користат момент за дај шта даш :)

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.278
Ако е така шо се криви вработените на кочан? На минчо? Шо е крива пола држава за мијалков што работи? Не е ова изговор. Точно е, ако не е курто тогаш е мурто, ама не може вакви арогантни изјави да дава. Нека држи low profile и нека е "бизнисмен (крадач) близок на власта".
Ако фирмата правела незаконски и нелегални зделки, ќе одговара тој шо ги склучувал тие зделки, ќе одговара тој кој лажирал или местел тендери и газдата ќе се казни со затвор и парична казна или одземање на незаконско стекнат имот. До сега не сум слушнал да некој работник биде суден за одлуките на раководството на фирмата. Ете на кочан фирмата си доби тендер за ископ. Газдата си е обвинет, ќе му се суди за евентуални незаконитости али не и фирмата или вработените.[DOUBLEPOST=1505057371][/DOUBLEPOST]
@Let 3 Власта им ја даде САД и ЕУ card blanche,
Власта им ја даде народот на Македонија

sap

Член од
15 август 2017
Мислења
128
Поени од реакции
20
Ако фирмата правела незаконски и нелегални зделки, ќе одговара тој шо ги склучувал тие зделки, ќе одговара тој кој лажирал или местел тендери и газдата ќе се казни со затвор и парична казна или одземање на незаконско стекнат имот. До сега не сум слушнал да некој работник биде суден за одлуките на раководството на фирмата. Ете на кочан фирмата си доби тендер за ископ. Газдата си е обвинет, ќе му се суди за евентуални незаконитости али не и фирмата или вработените.[DOUBLEPOST=1505057371][/DOUBLEPOST]
На избори?

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Кој знае колку си очаен бе Преваро да мораш да креираш дупли акаунти и да висиш по цел ден на Кајгана. Најверојатно го имаш дното пробушено.

Almeida

поет, мрачна сила, гад
Член од
15 февруари 2015
Мислења
7.563
Поени од реакции
19.993
Фино звучи тоа вака, ама и сите сме возрасни овде и знаеме како идат тие ствари (добро освен сендвичиве што се со мозок од тригодишни деца).

Власта....:D важи!

sap

Член од
15 август 2017
Мислења
128
Поени од реакции
20
Кој знае колку си очаен бе Преваро да мораш да креираш дупли акаунти и да висиш по цел ден на Кајгана. Најверојатно го имаш дното пробушено.
Кој проблем имаш ти човече, со моето дно? Најди си го тој превара па подјебавај се со него.Мајмун да беше ќе сватеше ПОЈМА НЕМАМ КОЈ ТИ Е ТОЈ!!!

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Превара со андеркавер мисијава е како Ди Каприо во Shutter Island, да не го расипувам филмот на некого, кој гледал знае.

sap

Член од
15 август 2017
Мислења
128
Поени од реакции
20
Превара со андеркавер мисијава е како Ди Каприо во Shutter Island, да не го расипувам филмот на некого, кој гледал знае.
Најљубезно ве замолувам , кој ви е тој Превара?Опседноста на некои овде со тој ник е вознемирувачка .Овде почнаа да фрчат дискриминаторски пораки и нешто што лесно се подведува под говор на омраза.Ако не сум пожелен овде од некои ваши овдешни причини кажете директно,не е потребно некакво вадење со некаква измислена превара,кој гледам не ни постои на Форумот,а не пак на темава.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Најљубезно ве замолувам , кој ви е тој Превара?Опседноста на некои овде со тој ник е вознемирувачка .Овде почнаа да фрчат дискриминаторски пораки и нешто што лесно се подведува под говор на омраза.Ако не сум пожелен овде од некои ваши овдешни причини кажете директно,не е потребно некакво вадење со некаква измислена превара,кој гледам не ни постои на Форумот,а не пак на темава.
https://xenforo.com/community/resources/alter-ego-detector.2405/

Не дека ќе разбереш нешто ама пробај читни.

Башка на 20 и некој август си се заборавил и си постирал со трејдмарк точките :icon_lol:

sap

Член од
15 август 2017
Мислења
128
Поени од реакции
20
https://xenforo.com/community/resources/alter-ego-detector.2405/

Не дека ќе разбереш нешто ама пробај читни.

Башка на 20 и некој август си се заборавил и си постирал со трејдмарк точките :icon_lol:
OK не можам јас ништо тука, очигледно проблемот кој го имате е поголем од што претпоставував,ова е веќе и компулсивно.

Член од
3 јуни 2013
Мислења
1.944
Поени од реакции
1.192
Кој проблем имаш ти човече, со моето дно? Најди си го тој превара па подјебавај се со него.Мајмун да беше ќе сватеше ПОЈМА НЕМАМ КОЈ ТИ Е ТОЈ!!!
Ti si toj,site znaeme, samo ti imas amnezija ili nas ne maftas.

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.278
OK не можам јас ништо тука, очигледно проблемот кој го имате е поголем од што претпоставував,ова е веќе и компулсивно.
Tи подметнуват масоните бе, овој илуминато е опасен тип го бива за компјутери и компјутерски алатки пхото пејнт и корел дроу, башка има пристап до разни тајни сервери може да ти напрај клип кај шо силуваш коза или да ти клај лицето кај шо се гушкаш со заев или црвенковски па да си имаш проблеми после во партијата.

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Некој овде навистина има проблем. Човек во години, страшна работа. Верувај ми дека повеќе не е ниту смешно, трагично е. Жал да му падне на човек како те чита.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom