Ајде бе Владе, баш кажи го кој е тој, баш ме интересира. Инаку да се разјасниме чим веќе толку се правите паметни и изигравате адвокати, додека беше баниран concrete првиот пат, се врати на форумов со јузер @Aдвокатот на concrete . По правила требаше перманентно да е баниран конкрит ама ете зошто е постар човек, го оставивме откако ќе му истече банот да се врати на форумов. Се врати и што направи? Испцу така? Епа нече мочи ове ночи.
Алмеида беше баниран два месеца, се врати на форумов? Не.
Ставрогин еднаш беше баниран 6 месеца, се врати? Не.
Или ќе пцуеш и ќе си трпиш санкции, или ќе се понашаш како човечко битие и ќе седиш тука. Превара сака да се ебе, нејќе да му влезе. Ем сака маалски фраер да е тука, ем кога ќе го фатат да ретерира и да вика не сум јас. Ова го пишав погоре чисто да се знае јавно дека ако некого сме го оставиле (исто како Превара летово со горенаведениов случај) не значи дека не знаеме ништо.
Затоа друг пат кога не ги знаете некои работи, (зошто со постот ти сакаше да кажеш дека одредени ликови хејтаме а одредени браниме), не си земајте за право да коментирате. На сите им се прогледува низ прсти.