V
viktora
Гостин
Има.Се молат за чудо алах да им помогне за остварување на просечна плата од 500€.Мигрантите полесно ќе минат на граница или правеле планови за муџахедините на граница. Нема друго.
Има.Се молат за чудо алах да им помогне за остварување на просечна плата од 500€.Мигрантите полесно ќе минат на граница или правеле планови за муџахедините на граница. Нема друго.
ќути бар не пушев и не голтав само за да бидам потрчко у владаШо да ти прам ко си имаш штабски задолженија да ме читаш
Што има на Алах, Заев е нивни човек. Албански учиш или ќе плаќаш 5000 евра оти не знаеш?Има.Се молат за чудо алах да им помогне за остварување на просечна плата од 500€.
си пуштил некој од дома да те замениќути бар не пушев и не голтав само за да бидам потрчко у влада![]()
Абе остај ти тоа....со ТИРАНСКАТА ПЛАТФОРМА?! Шо праиме?Ова плоштадов Скендербег, има барем некаде во некое затуцано ќоше нешто што преставува македонско? Јас колкушто знам во Чаир покрај Албанците живеат и Македонци, Турци, Босанци, Роми...
Нема? ОК![]()
уфф ова беше ептен јако, досетка на 5 годишно дете. да пуштав некој од дома како тебе ќе работев во влада, ама не работамси пуштил некој од дома да те замени![]()
се гледа дека не си стручен.уфф ова беше ептен јако, досетка на 5 годишно дете. да пуштав некој од дома како тебе ќе работев во влада, ама не работамнив им требаат стручни кадри како тебе кои можат да го земат без да го пипнат плус да голтнат колку што треба а некад и повеќе .
мхм, важи....така и личиш.ќути бар не пушев и не голтав само за да бидам потрчко у влада![]()
пари заработени од пушење сечени се штетни по здравје и по околина.се гледа дека не си стручен.
Ти требаат пари?
душичка малапари заработени од пушење сечени се штетни по здравје и по околина.
на толку конзумирање сечени чудно како ти останала мала душичката.душичка мала
Ај да не зборам која е која партија да почнам за СДС да зборамОд коа зборам јас дека најучкарска и најШ партија во историјата на Македонија е дпне под раководство на фамилијата.
Привилегии како што добија во тоа време немале никогаш на овие простори од доселувањето од Косово во времето на СФРЈ и покасно.
Треба еден споменик на паторот со кече да му дигнат у Шипковица, ко на Клинтон у Приштина.
Ако сакаш да идеме со слики ајдеАко проблемот не е до СДС или ВМРО изгледа до мене е или до тебе.
Бонус.Големиот верник.Да не сменил вера е не се пофалил?
Прегледај го приврзокот 176592
А тие 3000 терористи од ОНА што чекаа на граница кога ќе влезат?Ај да не зборам која е која партија да почнам за СДС да зборам
Истата тактика за бегалската криза со Бране кога даде 150 000 државјанства за да гласаат од него спасувајќи ги од четничката кама на Аркан на Косово
Територијалната поделба 2004
Најново сега во септември двојазичност и кантонизација
Нешто подетално за ова тврдење?Бране кога даде 150 000 државјанства за да гласаат од него спасувајќи ги од четничката кама на Аркан на Косово
Еве уште еден од таквите што ги спомнав, што ги пецка ако ги напднеш СДСА тие 3000 терористи од ОНА што чекаа на граница кога ќе влезат?
Побарајте на Бихаќка, може има во архивитеНешто подетално за ова тврдење?
некој доказ, документ....