Само оценките од диплома. Собери ги и подели ги со колку вкупно си полагал предмети (вклучувајќи ја и оценката од проектна задача).Како да пресметам просечен успех? Оценките од сите 4 год. (со екстерно) плус оценките од матура или?
кај 11-12 здравјеРезултати за сместување нешто? Или слабо?!
ти пишува убаво шо документи треба, можеш коа сакаш да однесеш не е битен терминотАплицирав електронски, закажав на 4ти септември да носам документи. Што документи се потребни да завршам работа утре?
Аха, најдов сеа не ми ја отвараше страната нешто. Него не ми е јасно за тој заверен образец УППИ, јас сум за прва година и зедов потврда од факултет дека сум запишан, а ова гледам нешто слично е, треба и ние што сме прва година да го имаме? Ако да, ќе морам да одам пак на факултетот пошто на крајот гледам треба потпис од продеканот за настава?ти пишува убаво шо документи треба, можеш коа сакаш да однесеш не е битен терминот
УППИ образец не треба да носат бруцоши, тоа е за предвидени и положени испити.Аха, најдов сеа не ми ја отвараше страната нешто. Него не ми е јасно за тој заверен образец УППИ, јас сум за прва година и зедов потврда од факултет дека сум запишан, а ова гледам нешто слично е, треба и ние што сме прва година да го имаме? Ако да, ќе морам да одам пак на факултетот пошто на крајот гледам треба потпис од продеканот за настава?
Го сменија инвентарот летово во 3-та зграда. Сменија кревети, маси, столови и шкафови. Интернет нема.Некој искуство со 3та зграда Стив? Дали е исто и таму сменет инвентсрот? Како оди со интернет?
А неотел пример да си ставиш, добра брзина фаќа?УППИ образец не треба да носат бруцоши, тоа е за предвидени и положени испити.
Го сменија инвентарот летово во 3-та зграда. Сменија кревети, маси, столови и шкафови. Интернет нема.
Да, брзината е супер. Може 2-3 соби да се договорите и да си земете пакет од неотел од 100гб месечно.А неотел пример да си ставиш, добра брзина фаќа?
Утре, него потврда за плата од фирмата каде што работи родителот се зима или од УЈП? Треба ли нешто да извадиме од УЈП или тие сами проверуваат?Кога е последен ден за носење документи за бруцоши?
Sent from my iPhone using Tapatalk
од фирмата на родителот, декларација за прием на плата и за месец јуни дека примил платаУтре, него потврда за плата од фирмата каде што работи родителот се зима или од УЈП? Треба ли нешто да извадиме од УЈП или тие сами проверуваат?