Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

Долу во линкот ги имате сите информации поврзани со времетраењето и промените на вашите статуси.

• https://bugarskipasos.blogspot.com/p/statusi.html

Гласови: 4 50,0%
  • Благодарност до сите кои учествувале во креацијата на блогов.

Гласови: 4 50,0%
  • Инфо: Го копирате горенаведениот линк и го отварате со вашиот интернет пребарувач.

Гласови: 0 0,0%
  • За процедура за подигнување преку амбасада подолу линк ,или вратете се на страна 4553.

• forum.kajgana.com/threads/Бугарско-државјанство-процедура-и-потребна-документација.74574/page-4553

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
9 јуни 2017
Мислења
291
Поени од реакции
196
jas mislam deka iako sum so star dokument staven na dopolnitelna od maj mesec nema da cepnat najmalku dve godini pa makar kakvi i da donesat zakoni!!!

Член од
1 октомври 2011
Мислења
828
Поени од реакции
785
jas mislam deka iako sum so star dokument staven na dopolnitelna od maj mesec nema da cepnat najmalku dve godini pa makar kakvi i da donesat zakoni!!!
И јас така мислам , макар што посредников ми рече за помалце од година дека ќе добијам од денот кога сум ставен на дополнителна.

Член од
20 октомври 2016
Мислења
44
Поени од реакции
24
на вакви песимисти и негативци не треба да им даваат државјанство :D
не 2, море 5 години на дополнителна да чекаш :ROFLMAO:

Член од
18 август 2017
Мислења
276
Поени од реакции
260
на вакви песимисти и негативци не треба да им даваат државјанство :D
не 2, море 5 години на дополнителна да чекаш :ROFLMAO:
Abe drugar zosto se lutes na vistinata sto ja zborat eve sto primera ima eve jas sum eden od tie primeri oktovri 2015 na dopolnitelna so stari dokumeti.

Член од
9 јуни 2017
Мислења
291
Поени од реакции
196
nekoi ne sakaat da ja prifatat vistinata i toj zbor pesimisti go slusnale ama ne znaat kade da go upotrebat!!Ako nekoj ja zboruva vistinata ne mora da znaci deka e pesimist

Член од
9 јуни 2017
Мислења
291
Поени од реакции
196
nekoi ne sakaat da ja prifatat vistinata i toj zbor pesimisti go slusnale ama ne znaat kade da go upotrebat!!Ako nekoj ja zboruva vistinata ne mora da znaci deka e pesimist

Член од
2 октомври 2016
Мислења
349
Поени од реакции
294
Прекинати постапки 487
Променана статус 560
Добиени државјанства 273
Добиени државјанства за МК 0
Услови, Директно потекло по директна линија
Заблуди,Процедурата ќе се скрати
Лага, Брка работа и потврда од друштво
Поука, Соочете се со реалноста
П.С. Шо сакате мислете, досега имам 85% точност, може да проверите
Od kaj ti se informaciive ?

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Член од
1 јули 2017
Мислења
202
Поени од реакции
177
Preku sestra I brat ako ne moze povekje sigurno preku potvrdi ili rodnini pak ic.dosta gi maltretiraat lugjevo nekoi po nad 4 god vo proceduri,nekoi po vtorpat itn.

Последно уредено:
Член од
2 октомври 2016
Мислења
349
Поени од реакции
294
Некои копаат и лажат, само ве подземаат, и собираат информации. Јас простодушно ви кажувам не ги пишам овие работи да ме пцуете
Ne mi odgovori od kaj ti se informaciite ?

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom