И јас така мислам , макар што посредников ми рече за помалце од година дека ќе добијам од денот кога сум ставен на дополнителна.jas mislam deka iako sum so star dokument staven na dopolnitelna od maj mesec nema da cepnat najmalku dve godini pa makar kakvi i da donesat zakoni!!!
на вакви песимисти и негативци не треба да им даваат државјанствоjas mislam deka iako sum so star dokument staven na dopolnitelna od maj mesec nema da cepnat najmalku dve godini pa makar kakvi i da donesat zakoni!!!
Abe drugar zosto se lutes na vistinata sto ja zborat eve sto primera ima eve jas sum eden od tie primeri oktovri 2015 na dopolnitelna so stari dokumeti.на вакви песимисти и негативци не треба да им даваат државјанство
не 2, море 5 години на дополнителна да чекаш![]()
друга прикаска се тие од 2012-2015, мора да тргне работата веќе еднашAbe drugar zosto se lutes na vistinata sto ja zborat eve sto primera ima eve jas sum eden od tie primeri oktovri 2015 na dopolnitelna so stari dokumeti.
I sto ti kaza do koga ke se ceka za kolku vreme bi trebalo da se smene statuso sone slednoI jas sum so istiot status kako i ti.Intervju isto imav vo oktomvri 2016.
Od kaj ti se informaciive ?Прекинати постапки 487
Променана статус 560
Добиени државјанства 273
Добиени државјанства за МК 0
Услови, Директно потекло по директна линија
Заблуди,Процедурата ќе се скрати
Лага, Брка работа и потврда од друштво
Поука, Соочете се со реалноста
П.С. Шо сакате мислете, досега имам 85% точност, може да проверите
Ти знаеш ли го зборот взходајшт што значи во закон? Растечка линија, сестра не е растечка линија, дај не тупи и ти со дезинформацииPreku sestra I brat ako me moze povekje sigurno preku potvrdi,krstenici,rodnini pak ic
Некои копаат и лажат, само ве подземаат, и собираат информации. Јас простодушно ви кажувам не ги пишам овие работи да ме пцуетеOd kaj ti se informaciive ?
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
Ne mi odgovori od kaj ti se informaciite ?Некои копаат и лажат, само ве подземаат, и собираат информации. Јас простодушно ви кажувам не ги пишам овие работи да ме пцуете
Така ми текнаа, а видовит сум. за ова 100% е такаNe mi odgovori od kaj ti se informaciite ?
Alal da ti eТака ми текнаа, а видовит сум. за ова 100% е така
Ги имаш од Тодор Вељанов, дека по нова година ќе се олесни процедурата и ќе трае 9 месеци, ЛАГАAlal da ti eama jas imam pa drugi informacii ama pa ne gi kazuvam