Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мора да земат англичани, нема веќе баш место за странци, такви се правилата.Незнам што запнале со англичаниве кој не ги бива
А муабетот што го водевме во пл тема, кога ти велев дека директна замена на теренот за Матич ќе е Фабрегас, а Бакајоко ќе ја има епизодната улога што ја имаше лани Фабрегас.Поима немам зошто уште мислиш така. Канте си е дм и никогаш не играше понапред од Матич. Матич доста понапред играше, затоа и направи доста асистенции. Канте си ја има истата улога![]()
Не бе, ти реков дека Бакајоко ќе ја има улогата на МатичА муабетот што го водевме во пл тема, кога ти велев дека директна замена на теренот за Матич ќе е Фабрегас, а Бакајоко ќе ја има епизодната улога што ја имаше лани Фабрегас.
Ти викаш дека сум ги измешал работите, Матич бил тој што играл дм.
Sent from my Redmi 3 using Tapatalk
Затоа што на Лофтус Чик му е потребно да игра секоја недела, ако сакаме да се развие како што треба. Дринквотер ќе си седи на клупа.A зошто не ги оставија Лофтус Чик и компанија санки овие Англичани што ќе ги донесат подобри са демек па да го е*ам пет години по ред освоија У21 Премиер лига а купуеме Англичани оф бе оф управо
Нека почива во мир кариерата на Мичи во Челзи, се надевам ќе биде продаден во истиот момент кога ќе биде потпишан Љоренте или евентуално ете зимава нека си оди, тоа е најпаметно.