Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Изгледа конечно бидна :D
Најверојатно ќе успеат да го договорат и Дринквотер, а се збори дека можно е да пробаат и за Марез. Тоа би било супер, ама мора да пробаат и лев бек да донесат, само Алонсо ни е таму.

Поима немам зошто уште мислиш така. Канте си е дм и никогаш не играше понапред од Матич. Матич доста понапред играше, затоа и направи доста асистенции. Канте си ја има истата улога :D
А муабетот што го водевме во пл тема, кога ти велев дека директна замена на теренот за Матич ќе е Фабрегас, а Бакајоко ќе ја има епизодната улога што ја имаше лани Фабрегас.
Ти викаш дека сум ги измешал работите, Матич бил тој што играл дм.

Sent from my Redmi 3 using Tapatalk

А муабетот што го водевме во пл тема, кога ти велев дека директна замена на теренот за Матич ќе е Фабрегас, а Бакајоко ќе ја има епизодната улога што ја имаше лани Фабрегас.
Ти викаш дека сум ги измешал работите, Матич бил тој што играл дм.

Не бе, ти реков дека Бакајоко ќе ја има улогата на Матич :D

A зошто не ги оставија Лофтус Чик и компанија санки овие Англичани што ќе ги донесат подобри са демек па да го е*ам пет години по ред освоија У21 Премиер лига а купуеме Англичани оф бе оф управо

A зошто не ги оставија Лофтус Чик и компанија санки овие Англичани што ќе ги донесат подобри са демек па да го е*ам пет години по ред освоија У21 Премиер лига а купуеме Англичани оф бе оф управо
Затоа што на Лофтус Чик му е потребно да игра секоја недела, ако сакаме да се развие како што треба. Дринквотер ќе си седи на клупа.

_jcr_content.autoteaser.jpeg

Kylian Hazard has today signed for Chelsea from Hungarian side Ujpest, and will join our development squad.

The 22-year-old, a younger brother of Eden, is an attacking midfielder who started his professional career in his native Belgium, first with White Star Brussels and then Zulte-Waregem. He joined Ujpest in the summer of 2015 and played 42 times for them.

Ете на што работеле :D

Љоренте :facepalm: :facepalm: :facepalm:
Ова е убедливо најглупиот трансфер во последниве 3 години без сомневање, дефинитивно еден од најглупите во последните 5-6 години ако се оствари.

Лани игравме едно 45 меча можда и во сите тие мечеви само еден напаѓач ни беше доволен.

Претерано ретардиран трансфер, се надевам дека нема ни да се оствари иако се силни шпекулациите...

Нека почива во мир кариерата на Мичи во Челзи, се надевам ќе биде продаден во истиот момент кога ќе биде потпишан Љоренте или евентуално ете зимава нека си оди, тоа е најпаметно.

И пази сега....ќе го земеме Љоренте и ќе ја имаме следнава ситуација на крај на сезона.

Мората ќе изигра 48 меча како стартер и ќе даде 20ина голови.

Љоренте ќе изигра 4 меча како стартер и ќе даде 3 гола.

Мичи ќе изигра 3 меча како стартер и ќе даде 2 гола.

И што сменува уопште трансферов?? Ако еден од двајцата напаѓачи се повреди да имаме замена?

И тоа не е од сега, месец дена се врти муабетов...месец дена договараат трансфер на трет напаѓач во екипа што лани играше со еден напаѓач цела сезона :facepalm:

Се надевам дека ќе пропадне ова.

Беркли и Дринквотер од шпекулацииве ми фаќаат око ептен, би било ок да ги земем тамам си се и двајцата. Ако можеме некако шокантно и Марез да го земеме уште бољи али за такво нешто давам 5 посто шанса

Зоки не зафркавај ни треба уште еден напаѓач, од Мичи нема ќар брат, лани да заслужуваше да игра ама сега сезонава е дрво невидено, му бега топката, себичен, шутира од кај ќе стигне, лошо движење.
Недај боже да се повреди Мората и да мора овој да игра ни отиде сезоната.

Лоренте е солиден напаѓач, добар финишинг и има искуство.
Можеби Варди беше подобра опција.

За двајца Дринкватер и Баркли нема потреба во ова формација. Еден ќе е вишок и вака ќе има мали минути ама има потреба од еден мидфилдер од двајца не.
Со оглед дека се понудени 25 мил за Рос а тоа е смешна сума не ни рачунам дека сериозно сакаат да го доведат, туку сакаат да го притиснат Лестер да реагира побрзо, да дадат на знаење дека не им е единствена опција.

Окс изгледа ќе бива плејмејкер кај Клоп. Ако нека му е со среќа.
План Б нема, а очајно ни требаше. Ајде опција ќе биде Аспи десно, лево Баба (уште постои играчов така?) а Рудигер ќе добива поголема минутажа

Нека почива во мир кариерата на Мичи во Челзи, се надевам ќе биде продаден во истиот момент кога ќе биде потпишан Љоренте или евентуално ете зимава нека си оди, тоа е најпаметно.

Сигурно има некоја причина зошто Конте не му верува на Мичи, знаел он и порано да фати на око играчи, таков беше кај нас во случајот со Елиа Красиќ...2 натпревари не изиграа во сезона и одма ги шитнаа отпосле. Дали овој вашиов премногу дреме на Твитер/Фејсбук, дали не се труди на тренинзи или е сосема нешто трето небитно, важно ми беше поентата дека му има нешто згрешено на Конте, да не се лупнеа толку пари на него можеби досега и ќе го избркаше од тимот.

Од друга страна со Љоренте веќе има соработувано, работник е, не се буни дури и да седи на клупа, прав тип на играч каков што бара Конте... башка има играно и со Мората една сезона, така ете уште 1+ во неговото доаѓање :)

Мене ме плаши тоа што нема никакви шпекулации за лево. Ако се повреди Алонсо, ќе треба Педро да го става лев бек да му игра. Не ми е јасно зошто повеќе притискаат за десен бек.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom