Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

Долу во линкот ги имате сите информации поврзани со времетраењето и промените на вашите статуси.

• https://bugarskipasos.blogspot.com/p/statusi.html

Гласови: 4 50,0%
  • Благодарност до сите кои учествувале во креацијата на блогов.

Гласови: 4 50,0%
  • Инфо: Го копирате горенаведениот линк и го отварате со вашиот интернет пребарувач.

Гласови: 0 0,0%
  • За процедура за подигнување преку амбасада подолу линк ,или вратете се на страна 4553.

• forum.kajgana.com/threads/Бугарско-државјанство-процедура-и-потребна-документација.74574/page-4553

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
6 јануари 2015
Мислења
1.308
Поени од реакции
1.249
Po tebe po koja osnova ke ti zavrsit rabota potvrdata.moze da ja izvadi ama nema da mu bidi od nikakva korist.potvrda davaat I mbp na petar kolev ama po moe mislenje sve e toa za djabe
ова мислење задржисиго за себе,,,,ПОТВРДАТА ОТ БККС(от петар колев НЕЗНАМ)ВАЖАТ И ЗЕМААТ ДРЖАВЈАНСТВА СО НИВ,јас ВИДОВ не СЛУШНАВ,,почека ја членот канду за потврда ПА ВИДИ СИ И САМИОТ УВЕРИСЕ,,преку глава ми е да плукате на КЛУБОВИТЕ ем ви даваат некаква КАКВА/ТАКВА шанса ем плукате НА НИВ,за СРАМОТА,нека дојде октомври за промена...

Член од
1 јули 2017
Мислења
202
Поени од реакции
177
ова мислење задржисиго за себе,,,,ПОТВРДАТА ОТ БККС(от петар колев НЕЗНАМ)ВАЖАТ И ЗЕМААТ ДРЖАВЈАНСТВА СО НИВ,јас ВИДОВ не СЛУШНАВ,,почека ја членот канду за потврда ПА ВИДИ СИ И САМИОТ УВЕРИСЕ,,преку глава ми е да плукате на КЛУБОВИТЕ ем ви даваат некаква КАКВА/ТАКВА шанса ем плукате НА НИВ,за СРАМОТА,нека дојде октомври за промена...
Zemaja...sega veke ne

Член од
9 јуни 2017
Мислења
291
Поени од реакции
196
vo nisto ne veruvam od toa sto pisuvate kje poveruvam togas koga kje mi se smeni statusot na podobro.A vie so tie staro novi zakoni i tolkuvanja ja ispomesavte rabotata do nemajkade.Site imame ostaveno kontakt telefoni a i kje ni pisat na statusut ako ima nekakva promena i razberete deka ni ostanuva samo da cekame!!!

Член од
27 јуни 2016
Мислења
16
Поени од реакции
9
Дечки здраво. Јас сум од оние од 2013та. Уште пред март месец 2016та бев на финална проверка, помина све тоа, се дојде на крај потпис од вицепрезиднта и све се стопираше. Веќе неколку месеци ми стои статус

Проверка от Вицепрезидента на Р Б'лгарија

И сега неам појма шо треба да се прави. Секој ми вика различно. Некои викат дека за сите било стопирано, други дека се проверувале пак сите документи. :(

Член од
20 април 2017
Мислења
20
Поени од реакции
9
Дечки здраво. Јас сум од оние од 2013та. Уште пред март месец 2016та бев на финална проверка, помина све тоа, се дојде на крај потпис од вицепрезиднта и све се стопираше. Веќе неколку месеци ми стои статус

Проверка от Вицепрезидента на Р Б'лгарија

И сега неам појма шо треба да се прави. Секој ми вика различно. Некои викат дека за сите било стопирано, други дека се проверувале пак сите документи. :(
Ja edna godina cekam na potpis i nisto .nemam aber sto stanuva

Член од
1 јули 2017
Мислења
202
Поени од реакции
177
Луѓе мора да го споделам ова .денес се видов со едно девојче кое беше на интервју кога јас ја почнував процедурата .државјанството и излегло и одеше преку нејзиниот татко.значи таа со такви документи чекала скоро 2 години.ништо ке оставиме работите да течат па што биде нека биде

Диле Јоргачев

Одделение за заштита на народот
Член од
3 април 2017
Мислења
8.693
Поени од реакции
28.204
Луѓе мора да го споделам ова .денес се видов со едно девојче кое беше на интервју кога јас ја почнував процедурата .државјанството и излегло и одеше преку нејзиниот татко.значи таа со такви документи чекала скоро 2 години.ништо ке оставиме работите да течат па што биде нека биде
А убaвo беше девoјчетo? Плaвa или црнкa?

Член од
27 септември 2010
Мислења
737
Поени од реакции
453
ZNAEME deka tolku se caka 1,5 do 2 godini[DOUBLEPOST=1503926267][/DOUBLEPOST]
vo nisto ne veruvam od toa sto pisuvate kje poveruvam togas koga kje mi se smeni statusot na podobro.A vie so tie staro novi zakoni i tolkuvanja ja ispomesavte rabotata do nemajkade.Site imame ostaveno kontakt telefoni a i kje ni pisat na statusut ako ima nekakva promena i razberete deka ni ostanuva samo da cekame!!!
sakas ne veruvaj sakas veruvaj znaeme site ovde momentalno na forumot so kakvi dokumenti davaat . posrednicite neka ne ve lazat samo

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom