Случувања во Македонија (Генерална дискусија)

За кого би го дале вашиот глас на парламентарните избори во април 2020?

• ВМРО-ДПМНЕ

Гласови: 64 19,0%
  • СДСМ

Гласови: 41 12,2%
  • ЛЕВИЦА

Гласови: 58 17,2%
  • БЕСА

Гласови: 1 0,3%
  • ДУИ

Гласови: 8 2,4%
  • АЛИЈАНСА ЗА АЛБАНЦИТЕ

Гласови: 1 0,3%
  • ДПА

Гласови: 0 0,0%
  • МАКЕДОНСКИ КОНЦЕПТ

Гласови: 5 1,5%
  • ИНТЕГРА

Гласови: 8 2,4%
  • ЕДИНСТВЕНА МАКЕДОНИЈА

Гласови: 3 0,9%
  • Некоја друга

Гласови: 9 2,7%
  • Нема да гласам или ќе го поништам ливчето

Гласови: 139 41,2%

• Вкупно гласачи
    337
Статус
Затворена за нови мислења.

Диле Јоргачев

Одделение за заштита на народот
Член од
3 април 2017
Мислења
8.693
Поени од реакции
28.205
У Кoчaни мoнструм сo дебелo пoлицискo дoсије зa силувaње,нaсилствo и тешки телесни пoвреди унaзaд 3 гoдини кoле кучињa a претхoднo ги силувaл.И сегa зaштo нaпример дa не му се пушти кривичнa пријaвa нa претхoдниoт нaчaлник нa тaмoшнaтa пoлицијa a сегaшниoт дa гo рaзрешaт зaштo и двaјцaтa се зaпoзнaени сo случaјoт? Тaкa нередниoт штo ке гo нaзнaчaт ке си јa врши рaбoтaтa зa кoјa гo плaќaме.

Член од
2 септември 2010
Мислења
7.148
Поени од реакции
7.516
Член од
20 јули 2014
Мислења
3.381
Поени од реакции
8.990
Член од
1 ноември 2005
Мислења
2.142
Поени од реакции
1.256
Ova "Sluchuvanja vo Makedonija(generalna diskusija) mozhe da ponese trofej na najzdodevni diskusii vo poslenive 10 tina dena.

Член од
28 март 2006
Мислења
17.886
Поени од реакции
12.421
http://24vesti.com.mk/taravari-spodeli-fotografii-od-uzhasnite-uslovi-vo-shtipskata-bolnica

Штипјани кои секои избори масовно гласаат за вмро се лечат во ваква болница.
Идеално место за снимање хорор филм.
сега и за ова ќе го прогласат виновен новиот министер.
Ако е ова најдобро што можат монтажери и дизајнери од огласите на драпамне :confused:
http://zurnal.net/?p=40872

Член од
3 септември 2010
Мислења
6.717
Поени од реакции
9.310
Член од
28 март 2006
Мислења
17.886
Поени од реакции
12.421
нормално да е досадно од Канада. Па и Германија и Австралија. Што да кажеме ние кои го живееме овој живот овде. 200.000 мигранти, 3000 учки, стандардот е паднат задњи 2 месеци, затворени опозициски кафичи...

Последно уредено:
Член од
8 јануари 2012
Мислења
10.316
Поени од реакции
15.486
шом ти гарантираш се осеќам некако посигурно
Ако мислиш да тролам....можам да ти се кладам дека ``едниот`` од нив(оној на второстепената) е таков талент, така што не постои човек од било кој ешалон на грујо во изминатите 11 години можи да му парира.
Нема таков токмак во блиската и подалечна околина .

И тоа ако го споредуваш со било кој ``талент``, него треба да го споредуваш со само 5% од неговиот ``раскош``
Ќе биди биди циркус и смеење во Скопје кога ќе почнат да го слушаат...бидејќи незнае да кажи реченица во која нема да биди ``жими ку..ов``:facepalm: без обзир во какво опкружување се наоѓа. Другата третина од речениците обично му се зборовите-Амии...ја....ќе му ја тртна една....брат тебе не давам....

и тоа.....

Дргиот што го назначија за претс. на Управниот суд(албанец)...никој го нема гледано да студира барем до неговата 30-та година:tapp:

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.492
Поени од реакции
24.267
Вики срце душо, ќе кажеш нешто за Коце плоштадот Скендербег и фото сесиите негови пред двоглав орел? Или само за Заев и Шкендија ќе збориме?

Си знае Коце што е во мода во последно време. Само заборави два прсти да крени. Ај следниот пат :).[DOUBLEPOST=1503778220][/DOUBLEPOST]
Стари, како прво не те ни цитирав тебе туку го цитирав троглавиот сендвич бидејќи тој се правеше паметен и викаше дека Косово го признала Македонија а не вмро. Затоа го прашував да каже, еве и ќе го тагнам @Ѓорѓи Н. и ќе го замарам додека не си ги изеде гомната.
Ти што кур се мешаш? Што е битно дали мене ми сметало или не? Ете пак ти кажувам, не ми смета не ми сметало и нема да ми смета. Ај мрш у курац и ти ебате досадниот.
Море ама си осетлив во последно време. Да не ти се тие денови од месецот ?

Член од
2 септември 2010
Мислења
7.148
Поени од реакции
7.516

Си знае Коце што е во мода во последно време. Само заборави два прсти да крени. Ај следниот пат :).[DOUBLEPOST=1503778220][/DOUBLEPOST]
Море ама си осетлив во последно време. Да не ти се тие денови од месецот ?
Море ама си досаден. Те цитирав ли бе некаде? Не.
Знаеш што беше муабетот што го цитирав? Не знаеш.
Ај мрш.

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.492
Поени од реакции
24.267
Море ама си досаден. Те цитирав ли бе некаде? Не.
Знаеш што беше муабетот што го цитирав? Не знаеш.
Ај мрш.
Треба да ме цитираш за да те цитирам ?
Пооо глупо дете. Абе ти да не си од СДСМ случајно ?

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
26.609
Поени од реакции
35.459
Не бе, не тие морони. Другите морони се по сликањето со мигранти и нивно дочекување, вработување, градење станови за нив: тие морони кои сега се во владата.
Конкретно Министерката за труд и социјала ти е собрана токму од оваа багра подолу на фотографиите:

http://meta.mk/teshko-e-no-makedonija-pokazha-ogromna-solidarnost-i-humanost-kon-begaltsite/

Член од
2 септември 2010
Мислења
7.148
Поени од реакции
7.516
Треба да ме цитираш за да те цитирам ?
Пооо глупо дете. Абе ти да не си од СДСМ случајно ?
Да, јас ако тебе не ти зборувам и ако ти не знаеш за што правам муабетот со мутантот троглав тогаш не смееш да ме цитираш. Уствари ти никако и никогаш не смееш да ме цитираш. Одеби.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom