Let 3
The Nipple Erector
- Член од
- 13 јули 2008
- Мислења
- 30.896
- Поени од реакции
- 31.280
He му кажвај, не знаеМене ме чуди како не ти се смачи да бидеш главен предмет на заебанција овде?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
He му кажвај, не знаеМене ме чуди како не ти се смачи да бидеш главен предмет на заебанција овде?
Босна ни е репер ?
шо е следно Како прават во Косово?
Јас сум со поглед кон Норвешка, Шведска, Германија...
Какви пучисти бе глуп ? сендвич еден испосран.Пучистите ја запоседнаа власта, а тоа во некои држави во светот се казнува со смртна казна. Затоа, оние кои се бореа за правниот поредок на државата треба да се амнестираат, во најмала рака.
Ама, ти си на ниско ниво на интелиганција за да го разбереш тоа. Со факултет во Скопје да земаш 12,000 денари... тоа е да се самоубиеш. Само некои пцовки како од „наниско качество“ да си. А може и си.
Па реално Хорхе беше еден од најодговорните за ваквата ситуација во државата, треба да сноси најголема одговорност безгласното копиле.http://sdk.mk/index.php/naslovna/ob...vmeshanosta-na-ivanov-vo-napadot-na-27-april/
Еее глупчо еден, а можеше пред 10 години да кажеш, нејќам да влагам у политика, хочу да будем анониман. Седи си таму на факултет членувај по сороси. Кој курац ти требаше ова смоле едно.
Гардијан: Земјите од ЕУ ќе ги враќаат бегалците таму каде прв пат се регистрирале
Нема бегалци!
Гардијан: Земјите од ЕУ ќе ги враќаат бегалците таму каде прв пат се регистрирале
Нема бегалци!
За Грција се зборува во статијата што ја пастирал, никаде не е спомната Македонија ама не му е во интерес да ја пастира цела, само насловотЗошто имам чуство дека овие партискиве војници на ДПМНЕ МОЛАТ БОГА да дојдат мигранти овде само за да испаднат во право
Нема да има!!!![]()
Зошто имам чуство дека овие партискиве војници на ДПМНЕ МОЛАТ БОГА да дојдат мигранти овде само за да испаднат во право![]()
Да беше Грујо ќе дадеше се од себе да има бегалци, а потоа ќе го обвинеше Заев.Зошто имам чуство дека овие партискиве војници на ДПМНЕ МОЛАТ БОГА да дојдат мигранти овде само за да испаднат во право
Нема да има!!!![]()