- Член од
- 14 април 2012
- Мислења
- 33.386
- Поени од реакции
- 69.355
Сериозно, Каслс кредибилен?![]()
Првиот твит за Мбапе во ПСЖ му е од истото време кога Реал го "договори" Mбапе за 160 милиони.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сериозно, Каслс кредибилен?![]()
Breaking | Barcelona & Dortmund have just concluded a deal in Monaco for Ousmane Dembélé, according to L'Équipe.
Ousmane Dembélé will become the 2nd most expensive player in the history of football... for now.
The rise of Ousmane Dembélé is insane: 2 years ago today, he was regularly playing for Rennes' reserve team in the French 5th division.
Сваќаш дека кај реал не беше проблем парите за трансфер туку платата што ја бараше, псж му дадоа 320 неделно а реал 120...а и тоа е повеќе од некои првотимци на реал како Марсело, Касемиро, Дани, Рафа, Иско. Со таа плата шо му ја понуди псж ќе зима повеќе од Рамос, Бензема, Лука, Крос и ако се согласеа реал на такво нешто ќе имаше домино ефект во тимот.Првиот твит за Мбапе во ПСЖ му е од истото време кога Реал го "договори" Mбапе за 160 милиони.
И Хеведес не е тоа што беше ама ок,Јуве бар не го мења Тијаго Силва со Запата ко нашето претходно раководство...Хеведес од Шалке пред трансфер во Јувентус, таа ќе е најверојатно замената за куртонот Бонучи
Видук сака да каже дека Каслс пиша за Мбапе во ПСЖ кога сите новинари кажуваа дека е речиси готова работата со Мадрид, само еден од Бејл и Бензема да се продаде.Сваќаш дека кај реал не беше проблем парите за трансфер туку платата што ја бараше, псж му дадоа 320 неделно а реал 120...а и тоа е повеќе од некои првотимци на реал како Марсело, Касемиро, Дани, Рафа, Иско. Со таа плата шо му ја понуди псж ќе зима повеќе од Рамос, Бензема, Лука, Крос и ако се согласеа реал на такво нешто ќе имаше домино ефект во тимот.
Во ПСЖ нема кој да се буни Нејмар си е најплатен другите не се битни.
На крајот татко му се вадеше како го избрале ПСЖ затоа што таму бил роден и целата фамилија му била во Париз.
Ко дојде Хеведес да го напушти Шалке тоа многу покажува за атмосферата во клубот. Шалке прави голем ризик, тренерот им е добар и може да направи нешто и самиот почна со големи промени но непредвидлив е Шалке. Интересно ќе биде кого Шалке сега ќе земе како замена.
Работата беше готова ама тогаш се избаци ПСЖ со понуда за плата која Реал не можеше да му ја понуди заради горе наведените причини...и тогаш чика Перез му кажа "дете со среќа у псж"Видук сака да каже дека Каслс пиша за Мбапе во ПСЖ кога сите новинари кажуваа дека е речиси готова работата со Мадрид, само еден од Бејл и Бензема да се продаде.
RP Leipzig winger Oliver Burke is on his way to West Bromwich Albion this evening to undergo a medical before a possible move to the Premier League, according to Sky sources.
Еве го Бале-во, го бараше некој деновиве.![]()
И ептен голем талент беше демек. Мада моментално освен по ушите, по ништо друго не личи на Бејл.15 милиони
![]()
Аааа затоа ли новиот Бејл бе?
Јас па мислев јак играч нешо.
Работата беше готова ама тогаш се избаци ПСЖ со понуда за плата која Реал не можеше да му ја понуди заради горе наведените причини...и тогаш чика Перез му кажа "дете со среќа у псж"![]()