V
viktora
Гостин
Што прават?Работат на случајот за голема Македонија како албанциве?Сериозен си?Имаат нечива подршка од некоја велесила за таа цел?А бе не зборам за политички партии или групи на граѓани, прашувам за држава која званично бара делови од територии на македонија.
Сега и јас да ти кажам шо пиши во прогласот за формирање на ВМРО ќе видиш дека исто шо го прават група албанци или бугари сега, ВМРО го правеше пред 30 години
Ти ми збориш за националисти каде што секаде ги има.Но јас ти зборам за реален случај.Држава кој прави намерен пуч во 1997г за да може огромно количество оружје да се изнесе и да се подели на албанците во соседните земји.Политичари кои јавно се закануваат на соседна земја,ако не им се исполниле некои услови нема да постоела.Во влада ти се закануваат со распад на држава.Те нарекуваат дојденци и што уште не.А ти ми збориш за некој документ потпишан пред 30г што врска нема со реалноста[DOUBLEPOST=1503399143][/DOUBLEPOST]
Што прават?Работат на случајот за голема Македонија како албанциве?Сериозен си?Имаат нечива подршка од некоја велесила за таа цел?А бе не зборам за политички партии или групи на граѓани, прашувам за држава која званично бара делови од територии на македонија.
Сега и јас да ти кажам шо пиши во прогласот за формирање на ВМРО ќе видиш дека исто шо го прават група албанци или бугари сега, ВМРО го правеше пред 30 години
Ти ми збориш за националисти каде што секаде ги има.Но јас ти зборам за реален случај.Држава кој прави намерен пуч во 1997г за да може огромно количество оружје да се изнесе и да се подели на албанците во соседните земји.Политичари кои јавно се закануваат на соседна земја,ако не им се исполниле некои услови нема да постоела.Во влада ти се закануваат со распад на држава.Те нарекуваат дојденци и што уште не.А ти ми збориш за некој документ потпишан пред 30г што врска нема со реалноста