S
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Знам за новите докази и пак во целост не би се согласил со тебе. Имало државни робови, оние кои биле заробувани во битки. Што работеле тие? Такви имало и во Рим, кои се бореле во колосеумите, на пример. Дали и тие треба да се урнат?Фактички, платени работници ги имаат градено пирамидите.
Your argument is invalid.
Убиј се.
Само да се копирале глупости од десничарски медиуми или твитерџии (во овој случај ова е од идиотот Paul Joseph Watson) без да се провери било што, веднаш се прифаќа како некоја вистина и се рециклира по нетов. Офци.
Знам за новите докази и пак во целост не би се согласил со тебе. Имало државни робови, оние кои биле заробувани во битки. Што работеле тие? Такви имало и во Рим, кои се бореле во колосеумите, на пример. Дали и тие треба да се урнат?![]()
Пак не ми ги прифаќаш аргументите. Добро.Пак your argument invalid.
Кои глупи споредби се праат човече патетично е веќе.
Неможе да споредуваш архитектонски зданија (со точно определена функција) кои се цивилизациско наследство со обична, комеморативна статуа која величи лик, предавник на САД.
Пак не ми ги прифаќаш аргументите. Добро.
Може. Тоа ти е логиката на антифа и дел од нео-либералите кои очигледно сакаат да ја сокријат историјата. Во САД има околу 700 споменици на “предавниците“ (речников како да ти е позајмен од еден наш политички блок) од кои 4 веќе се тргнати, каде еден насилно го урна антифа. Проблемот лежи во тоа што тие мислат дека причината за војната била “ропството“, а ја негираат како причина на таа војна да била борбата за суровини и ресурси. Јас немам ништо против тие да се тргнат, но ако веќе се тргаат треба да се има добра причина или разумен аргумент зошто се прави тоа.
И ова ти е класично ИСИС размислување. И тие така ги уништуваат културните наследства низ Сирија затоа што ги граделе “неверници“! И после мене ќе ми се правдаш со тоа дека моите аргументи ме биле на место!![]()
Врска нема ова, PJW was wrong. Не знам како се фаќате баш за овие кога има вакви наслови:
Let's Get Rid of Mount Rushmore
![]()
Јасно ми е дека си малку револтиран поради тоа што не можеш да ме победиш во дискусија (пред тоа изгуби и на онаа за “дали е повисока функцијата претседател на Собрание или министер за одбрана, поврзано во животот и делото на Талат“. мислам со тебе беше, така?), а сега ова. Не сум за дискусија каде интелектуалната мисла ќе се запостави со дожд од навреди. Тоа со други членови, не со мене.Аргумент ?
Врска немаш.[DOUBLEPOST=1503093120][/DOUBLEPOST]
Ваквите ликови се предавници на САД ти ако сакаш на глава качи се.
Добро познати се двете страни во граѓанската војна, нема потреба да разговарам.
Проблемот е робството и самата негова економија, а пред се политичката контрола на тој систем какви ресурси какви суровини.
Има причина, "не се дел од САД".
Јасно ми е дека си малку револтиран поради тоа што не можеш да ме победиш во дискусија
Кој рече дека бил левичар!? Требаше со внимание да ме читаш.Дискусија ?
Копи пејст ви се размислувањата од тоа дека терористот бил левичар до муабетот со Пирамидите и Колосеумот.
Ретардирано е.
Ептен ретардирана реторика.
Врска нема ова, PJW was wrong. Не знам како се фаќате баш за овие кога има вакви наслови:
![]()
Let's Get Rid of Mount Rushmore е откако го сменија насловот, а знаеш како беше претходно?Врска нема ова, PJW was wrong. Не знам како се фаќате баш за овие кога има вакви наслови:
![]()
Шала на страна, една од појаките работи на форумов е присуството на геј десничар. Еврејски палестинец, црн нацист, дромец за Работнички...страва.