- Член од
- 2 септември 2010
- Мислења
- 7.148
- Поени од реакции
- 7.516
Не се, Фокус е режимски и имаат од прва рака информации.Фокус се лажни вести?
Не се, Фокус е режимски и имаат од прва рака информации.Фокус се лажни вести?
Само да се надополнам... Истава приказна ќе биде ако го предложат и ШилеговАко го предложат Зекири на Скопје, ондак уште одсега да му честитаме нов мандат на Коце
А мислиш немаат искалкулирано или немаат доволно ресурси пред време да го видат јавното мислење?Ако го предложат Зекири на Скопје, ондак уште одсега да му честитаме нов мандат на Коце
За во Чаир мислам ќе биде ОК ако го стават
Ко Демократите и Обама?А мислиш немаат искалкулирано или немаат доволно ресурси пред време да го видат јавното мислење?
И за мене на прв поглед најавата за кандидатура на Зекири ми изглед тешка глупост, но што ако математиката вика поинаку?
Мислиш они не го знаат тоа што јас и ти го мислиме и го пишиме овде?
Јани Макрадули, Фјодор Доброхотов, Андреј Петров...сдс се цареви за промашуење. И сега сум убеден со малион у Центар дека ќе биде држ-недај, посебно ако Жерновски фати самостојна кандидатура....ама нивни проблем. Затоа дремеа 11 години у опозиција, а и сега на власт со 300 ујдурми.А мислиш немаат искалкулирано или немаат доволно ресурси пред време да го видат јавното мислење?
И за мене на прв поглед најавата за кандидатура на Зекири ми изглед тешка глупост, но што ако математиката вика поинаку?
Јас си го кажувам моето мислење, а тоа дали тие во партија правеле математики, алгебри, решавале Х во равенка они си знаат.А мислиш немаат искалкулирано или немаат доволно ресурси пред време да го видат јавното мислење?
Не вика поинаку бидејќи Зекири ни втор круг нема да фати во Скопје. Во Чаир на пример би победил во прв круг сигурно.А мислиш немаат искалкулирано или немаат доволно ресурси пред време да го видат јавното мислење?
Дпмне го изгуби Аеродром на парламентарните, во Ѓорче разлика беше само 180 гласа и Бутел разликата беше околу илјада гласа во корист на Дпмне.Ако им е се проценките дека немаат многу шанси за победа, можно е да го истрчаат џихадистот за да пробааат го профилираат како напреден и народен човек во каурските средини и да продадат прикаска, дека, ете не е срамота да се гласа за албанец-кандидат и тука као да ги разбиваат табуата( пошто цело управување и постоење им се сведе на понужувачки потези и разбивање табуа.) па да му билдаат кредибилитет за во иднина.
Сигурен сум дека во многу македонски населби ќе има гласови за талибанецот и после нема да има каење, како што имаше за Имер Селмани на пример, пошто духот на народов е демолиран, дојдено им е на сите преку кур, па во афект и такви варијанти проаѓаат.
Друго, освен Карпош и Центар од Скопје не верувам дека ќе добијат , ама па реално и што друго и ти треба од Скопје .
Тоа ми е муабетот. Ако ти си убеден, тогаш и во партијата има луѓе што размислуваат слично. Не е ова ДПМНЕвско едноумие па...Не вика поинаку бидејќи Зекири ни втор круг нема да фати во Скопје. Во Чаир на пример би победил во прв круг сигурно.
Нема теорија да го добијат Град Скопје со Зекири. Освен ако сакаат да им го подарат градот на Дпмне.А мислиш немаат искалкулирано или немаат доволно ресурси пред време да го видат јавното мислење?
Последна тема на муабет ќе бидат инфраструктура, проекти, патишта, канализаци и вообичаените басни.Рано е да се прогнозира ама мислам дека трендот од парламентарните и победата на Сдсм во ИЕ1 ќе се префрли по другите изборни единици посебно по урбаните места.