Значи соучесник во ширење на непријателска пропаганда
[DOUBLEPOST=1502811626][/DOUBLEPOST]
Jas ne te spomnav zimi videloto, samo replicirav na postot kaj so bese spomnat, se nadovrzav be Vlade, ako?
Лaжеле не лaжеле,верувaле не верувaле ке скaпеш будaлo!Никaд немa бoље дa ти бидеВоопшто не е тука дилема дали Муки е патриот.
Работата е што има некој кај вас малоумен што мисли дека сите овие лаги ќе поминат така. Никој нема да провери дали стварно оној што ја влечеше Шеќеринска за коса имал син кој загиналкај Вејце.
Никој нема да примети дека Муки е фотошопиран.
Никој нема да провери дали стварно има починато девојче од слепо црево што неќеле да ја оперираат.
Никој нема да му текне да провери у вашион отчет дека сте граделе станови за емигранти, па ај ќе лажете дека вие тоа не.
и да не набројувам, више ви се начукаа миљон лаги кои вака од страна личи ко мало дете да ги замислувало, надевајќи дека никој нема од возрасните да примети.
Me prelazaa.Значи соучесник во ширење на непријателска пропаганда
НаседнаMe prelazaa.
Не, го истопорив, глеј ти да не наседнишНаседна
мујО и хасОи што бидна сеа. после 3000 страни кој е у право зајО или гвујО?
Кадрово у сдс пафкаат дење-ноќе 100%
Не верувам дека за Скопје ќе го кандидираат ама самата помисла на тоа е глупава. Најверојатно за Чаир ќе го кандидираат. Ама пак, Шилегов бе?? Што дочекавме, градоначалник на Скопје Шилегов да е.Кадрово у сдс пафкаат дење-ноќе 100%
Вакви "идеи"
Фокус се лажни вести?Не верувам дека за Скопје ќе го кандидираат ама самата помисла на тоа е глупава. Најверојатно за Чаир ќе го кандидираат. Ама пак, Шилегов бе?? Што дочекавме, градоначалник на Скопје Шилегов да е.