V
viktora
Гостин
И јас оддамна те жалев и те прежалив.И слободно заебавајме,не се лутам.Со толкави здравствени проблеми што ги имаш голем грев би било.[DOUBLEPOST=1502798998][/DOUBLEPOST]Искрено, денес жал ми падна за тебе. Нема повеќе ниту да те цитирам, нити да те заебавам. Се чуствувам како да заебавам малолетник со пречки во развојот.
Нема потреба да ги избегнувваш тие радикални ставови.Сите ги знаеме и сме ги слушнале.Тоа е нивно колективно мислење.Добар другар како црн ѓавол ми бегаше од пред очи за Божиќ.Го прашав зошто не ми честита празник вика не смеел.Оџата рекол ако честитаат така верата ни ја признаваат.Да не продолжувам со муабети на национална основа.Gledam slabo se družite so albanci...i mislite deka ako se slikal so šal so Albanija e nekoja golema rabota.....
Abe jas skoro 80% od pienjata kafe i muabeti gi pravam so albanci...i tie mnogu postrašni raboti otvoreno gi kažuvaat...a ne pak zname
Najmalata rabota koja ja kažuvaat e deka dedo mu bil toj i toj balist....i što imal praveno vo vojnata
"Dobrinamernite" velat velat deka ke bidat podobri vo slednite 70 godini...nego što nie sme bile kon niv...i deka "ke ni dadele poveke prava" nego nie nim
Tie poradikalnite stavovi na "moi drugari i kolegi" ke gi izbegnam
Последно уредено од модератор: