Случувања во Македонија (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

За кого би го дале вашиот глас на парламентарните избори во април 2020?

• ВМРО-ДПМНЕ

Гласови: 64 19,0%
  • СДСМ

Гласови: 41 12,2%
  • ЛЕВИЦА

Гласови: 58 17,2%
  • БЕСА

Гласови: 1 0,3%
  • ДУИ

Гласови: 8 2,4%
  • АЛИЈАНСА ЗА АЛБАНЦИТЕ

Гласови: 1 0,3%
  • ДПА

Гласови: 0 0,0%
  • МАКЕДОНСКИ КОНЦЕПТ

Гласови: 5 1,5%
  • ИНТЕГРА

Гласови: 8 2,4%
  • ЕДИНСТВЕНА МАКЕДОНИЈА

Гласови: 3 0,9%
  • Некоја друга

Гласови: 9 2,7%
  • Нема да гласам или ќе го поништам ливчето

Гласови: 139 41,2%

• Вкупно гласачи
    337
Статус
Затворена за нови мислења.
На дискусијава не по 100, по 1000 страници да прескокнуваш - ништо не си пропуштил.

Освен твоите драгоцени фолијашки постови. Е тоа се вика дискусија, не овие глупостите што другите ги пишуваат.

Уставниче, ќе умреш, како и секој еден од нас, ќе ти биде криво што ништо не си напраил у животот. Само си кокодакал за туѓи пари а ти вода у очи не си имал. Ист си како оние умренине у собрание што мислат дека можат со смешно реплицирање сами на себе да го спасат Зврле кој им ги чистеше гзоите 11 години. За тебе знаеш кога ќе застанат? Никад а можда ни тад. Има да те фрлат у првиот ендек док си рекол пиксла. Мрсулите ги лапаш ти ко циган на соборна, и не ми изгледа ко да сакаш да смениш мени, али ако и такви мора да има. Па од такви ко тебе највише кеш се праи.

Ме глеаш негде да падавичам дека треба да имаме Барок Рококо и слични стилски фигури за неиживеани копита у 21ви век? Кралска династија до Индија? Кралските лози ќе ги бараш кај овие што децава александрови плава крв што тече у нив. Иако реалноста е дека пет банки немаат а умрени се да покажат низ светот дека вредат нешто, а вредат курац.

Што сум сработил тоа имам.

Овој @Ѓорѓи Н. мора да е лажен профил креиран за да се да се надополнува пропагандниот стереотип - не се стрижам не се бричам на вмро да личам, не сакам да верувам дека е вистински лик.Кој би дозволил на поедини ликови тука да му се обраќаат вака не знам.

Е сеа не знам шо си сработил, не прашав, ама како настапуваш, верувам или од Вол Стрит ги пишуваш постовите или потекнуваш од кралска лоза, инаку и мене ич не ми се допаѓа тоа шо го прави градежната мафија низ цела МКД, не само СК2014, имаш пад на наталитет, миграција на население надвор од земјата а тие прават чичка во центрлани градски подрачја, поќе од комплекс кој изградил поголем кич. Скопје после земјотресот имаше шанса да биде еден од поубавите градови во Европа во некој поствоен стил, баш она урбано, ама се деси тоа шо се деси, во СК2014 имаше проектанти, изведувачи и подизведувачи и пари фрчеа на сите страни, и волкот сит и овците на број, не сите овци пошо мора да има по некоја црна, ама сите трла дефинитвно.

За децата од гоцева тераса или фалангата со хоплитски шлемови не е ништо во споредба со добар дел од т.н транзициски таковци на коишто им направија рекет на украденото, убава редистрибуција на капитал, во секој случај чесно спечален, и сеа кокодакаат и бараат правда барабар со обичен народ, тоа ти е МКД реалност.

Ко шпанските серии де...
Eve ti novo nešto( tebe ti repliciram bidejki znam deka nema da mi se nafrliš ko stršlen ).....

Ovoj od zatvor uspeva da ima spisoci koi se službena tajna.....i plus da se zakanuva..
caus_mila-768x1233.jpg
[DOUBLEPOST=1502726061][/DOUBLEPOST]Brejking njuzz....go skinale "pobratimot po struka" na Čaušot-Dilaver Bojku Leka so istrel vo čelo

Последно уредено:
Eve ti novo nešto( tebe ti repliciram bidejki znam deka nema da mi se nafrliš ko stršlen ).....

Ovoj od zatvor uspeva da ima spisoci koi se službena tajna.....i plus da se zakanuva..
caus_mila-768x1233.jpg
[DOUBLEPOST=1502726061][/DOUBLEPOST]Brejking njuzz....go skinale "pobratimot po struka" na Čaušot-Dilaver Bojku Leka so istrel vo čelo
So soon...
Дилавер Бојку –Леку застрелан на плажа во Струга
http://republika.mk/810774

Што к***ц има врска струшкиот пимп со темиве?
Или уште малку да се порадувате да ја линкувате цркосаната република?

Што к***ц има врска струшкиот пимп со темиве?
Или уште малку да се порадувате да ја линкувате цркосаната република?
Temava se vika Slučuvanja vo Makedonija

Misliš deka ova so Bojku ne e "slučuvanje" ili ne e vo Makedonija?

Ili mora gola politika da se komentira???

Почна кампањaта значи, уше отаде границата да почнат сеа МКД е грчка, другите не требаше признавање и одиме јако во новата сезона на Балканфилм.

Убав муабет по повод годишнина од ОРД,

Последно уредено:
- Дечко, добри статуси пишуваш, плус те знам наше дете си од протести, да не знаеш да водиш држава случајно?
- Па види, искрено неам школо за тоа учено, неам многу работно искуство, и не сум пробал да водам држава до сеа, ама може ако пробам ќе можам, кој знае?
- Честито раководна позиција!

dobro be mme ovoj stojance angelov deset godini e politicar uste ne nauci da napravi edno obrakjanje pred kamerite bez da zvuci kako mentalno zaostanat...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom