Подемот на крајната десница во Европа

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
Ај пошто само не-десничарите се писмени, едно мало инфо:
И Арапите се Семитски народ
Тоа е исто како да ми речеш дека црнците неможе да се расисти.
Зошто си пукаш сам в колено ?

VOLK2234

еврофоб и хомоскептик
Член од
16 септември 2008
Мислења
5.517
Поени од реакции
4.387
Тоа е исто како да ми речеш дека црнците неможе да се расисти.
Зошто си пукаш сам в колено ?
Секако дека црнците може да се расисти.
Види ги тука во униформи на Вермахтот, се бореле за Хитлер кој бил расист, значи и тие автоматски се расисти:

;)

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
Секако дека црнците може да се расисти.
Мислам на афро - центристичката доктрина и нејзината реторика која е поддржана од овие SJW, "левицата" итн.[DOUBLEPOST=1502486902][/DOUBLEPOST]
Види ги тука во униформи на Вермахтот, се бореле за Хитлер кој бил расист, значи и тие автоматски се расисти:
А што не спомна за 13та СС планинска дивизија Санџар (муслиманска) ?

Ако играме по овие "правила" (теории на заговор) испаѓа дека сите сте фашисти, и леви и десни и муслимани и христијани, црнци и белци, ЛГБТЏ, SWJ итн.

Изгубени сте во просторот и времето.

VOLK2234

еврофоб и хомоскептик
Член од
16 септември 2008
Мислења
5.517
Поени од реакции
4.387
Мислам на афро - центристичката доктрина и нејзината реторика која е поддржана од овие SJW, "левицата" итн.
Нема ништо лошо во тоа и Црнците да си се гордеат на својата Африканска култура.
Мене воопшто не ми смета Африканец или Азиец кој сака да биде помеѓу своите, и да се гордее на своите предци.

Работата е друга, левицата го користи гневот на т.н. малцинства, и го пренасочува кон белците.
Истата шема како тука во МК.[DOUBLEPOST=1502487350][/DOUBLEPOST]
А што не спомна за 13та СС планинска дивизија Санџар (муслиманска) ?
А усташите (католици) ?

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
Нема ништо лошо во тоа и Црнците да си се гордеат на својата Африканска култура.
Мене воопшто не ми смета Африканец или Азиец кој сака да биде помеѓу своите, и да се гордее на своите предци.
Се сложувам но, афроцентризмот не е баш тоа што мислиш ти посебно кога се швалерисува со Пан Африканизмот (дојдоа до мабети дека Евреите и Исус се црнци, Египет се црци, Моцарт е црнец, Хенри, Њутн итн), така почна и бркото со ариевската раса.[DOUBLEPOST=1502487468][/DOUBLEPOST]
Работата е друга, левицата го користи гневот на т.н. малцинства, и го пренасочува кон белците.
Левицата во САД и ЕУ ?
Тоа не е левица, левица не постои.[DOUBLEPOST=1502487539][/DOUBLEPOST]
А усташите (католици) ?
Ауу да, ги заборавив. (13SS Санџак дивизија алијас 1ва Хрватска)
Исто тие велат дека анти - фа се уствари фашисти а до вчера усташите беа фашисти ?

Pattern here?
Да. Лицемерие.

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
Абе види, може и еднорози да се викаат, левица се.
Е сега дали се фалш, тоа е друг муабет.
Исто и десницата.
Извини, "десницата".

Тоа се стари идеологии, денеска е 21век а старите идеологии не се ефикасни.

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
Ah, "the current century" argument :)

Но идеологијата на природата е ефикасна во било кој век.
Па current century, денес е сосема друг свет и друго функционира се освен човековата алчност и коруптивност која е дел од неговата природа а решение за тоа не нуди никој, ниту левица ниту десница.

Јас, лично имам доверба или барем надеж во психолозите или луѓето кои се занимаваат со criminology behavioral analysis. Овде е иднината, мислам дека ќе се решат голем дел од проблемите но сите запнале левица та десница.

VOLK2234

еврофоб и хомоскептик
Член од
16 септември 2008
Мислења
5.517
Поени од реакции
4.387
Јас, лично имам доверба или барем надеж во психолозите или луѓето кои се занимаваат со criminology behavioral analysis. Овде е иднината
Ова не е идеологија, туку метод

B

Bafra

Гостин
Па current century, денес е сосема друг свет и друго функционира се освен човековата алчност и коруптивност која е дел од неговата природа а решение за тоа не нуди никој, ниту левица ниту десница.

Јас, лично имам доверба или барем надеж во психолозите или луѓето кои се занимаваат со criminology behavioral analysis. Овде е иднината, мислам дека ќе се решат голем дел од проблемите но сите запнале левица та десница.
Се е исто, само технолошки понапредни сме. Човечките особини како што кажа се непроменливи и се исти од кога сме биле варвари. Ни психолог не помага, единствено за жал да допреме дното и како феникс ново општество. Е сега после распадот кој правец ќе го одбереме зависи од искуството и желбата да бидеме подобри или повторно варвари.

Значи нема друго решение освен распад систем и ресет.

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
Се е исто, само технолошки понапредни сме. Човечките особини како што кажа се непроменливи и се исти од кога сме биле варвари. Ни психолог не помага, единствено за жал да допреме дното и како феникс ново општество. Е сега после распадот кој правец ќе го одбереме зависи од искуството и желбата да бидеме подобри или повторно варвари.

Значи нема друго решение освен распад систем и ресет.
Не е исто иако некои човекови особини ќе останат исти, мислам дека ќе се најдат соодветни превентивни мерки или механизми (правни).

Баш напредокот на техноогијата и образованието ќе родат многу Сноуденовци, Асанжовци, црпковци со бомби итн. кои ќе го разбудат обичниот просечен човек, човек кој ќе свати дека левата или десната идеологија е илузија и ќе се "посвети"/насочи кон централизам. Башка индивидуализам.

Криминалниот ум секако дека ќе еволуира паралелно со технологијата но, тој ум има граница а технологијата или науката нема.

Kajgana Shop

На врв Bottom