Случувања во Македонија (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

За кого би го дале вашиот глас на парламентарните избори во април 2020?

• ВМРО-ДПМНЕ

Гласови: 64 19,0%
  • СДСМ

Гласови: 41 12,2%
  • ЛЕВИЦА

Гласови: 58 17,2%
  • БЕСА

Гласови: 1 0,3%
  • ДУИ

Гласови: 8 2,4%
  • АЛИЈАНСА ЗА АЛБАНЦИТЕ

Гласови: 1 0,3%
  • ДПА

Гласови: 0 0,0%
  • МАКЕДОНСКИ КОНЦЕПТ

Гласови: 5 1,5%
  • ИНТЕГРА

Гласови: 8 2,4%
  • ЕДИНСТВЕНА МАКЕДОНИЈА

Гласови: 3 0,9%
  • Некоја друга

Гласови: 9 2,7%
  • Нема да гласам или ќе го поништам ливчето

Гласови: 139 41,2%

• Вкупно гласачи
    337
Статус
Затворена за нови мислења.
Јас никогаш не сум ги мразел НАТО,ниту кога интервенираа во Босна,кај нас 2001,ниту сега во Сирија.Ако си против НАТО интервенцијата во Сирија,тоа значи подржуваш диктатор како Асад,или Милошевиќ,кога веќе ги спомна Србите.Реално,ти даваше подршка на политиката на нашиот несуден диктатор и неговата мафијашка фамилија.Мнозина од граѓаните беа изманипулирани,што не би рекол за членството.
Ептен диктатор нејќе нафтата да му ја земат, што не интервенира НАТО и у С Арабија?

Мизерија :facepalm:

"поезијата" на Лешоски = "барокот" на паторот

http://novatv.mk/leshoski-na-chelo-na-upravniot-odbor-na-strushki-vecheri-na-poezijata/

Koja banana drzava sme nie ....Monti pajton ne nie ramen!Sramota e primerot sto im go ostavame na mladite!

Next: Toso K15 ambasador u Austrelija da go stajme i da go zavrsime cirkusov!
Ne bi gi mešal ovie od K15 so ovaa boranijava.
Bez obzir na sve...momcite od K 15 se imaat dokažano vo poveće dejnosti

A za Mile Panika(Branko) imam slušano deka na vremeto bil dosta strog kako eden od rakovoditelite vo edna televizija( mislam deka beše A1)

Да го посветиш целиот свој живот и целата своја кариера за слободата на друг криминалец. Ете тоа се случува деноиве у собрание. Немаш право на приватен живот на сопствени цели. Твојата животна цел да е таа што ќе ти ја каже некој друг. Мизерија мизерија.

Да почекаме да помине по уште некој месец, па да видиме какви пратенички прашања ќе им поставуваат на членовите на владата во Собрание, и кој ќе им ги праќа прашањата преку СМС. :tapp:

Ќе не биде фиромци,

Овој човек како дел од тројката заедно со Премиерот Заев,и министерството за одбрана раководено од Шеќеринска,ако успеат за една година да ги решат сите проблеми со соседите и ја внесат Македонија во НАТО,тоа ќе биде за Нобелова награда за мир.После 25 години изолација,и 11 години диктатура,тоа ќе биде препород на Македонија.Е тогаш навистина ќе дојде Живот во Македонија.

Овој човек како дел од тројката заедно со Премиерот Заев,и министерството за одбрана раководено од Шеќеринска,ако успеат за една година да ги решат сите проблеми со соседите и ја внесат Македонија во НАТО,тоа ќе биде за Нобелова награда за мир.После 25 години изолација,и 11 години диктатура,тоа ќе биде препород на Македонија.Е тогаш навистина ќе дојде Живот во Македонија.

Убаво, и фала на инфото.

Поентата ти е?

Јас никогаш не сум ги мразел НАТО,ниту кога интервенираа во Босна,кај нас 2001,ниту сега во Сирија.Ако си против НАТО интервенцијата во Сирија,тоа значи подржуваш диктатор како Асад,или Милошевиќ,кога веќе ги спомна Србите.Реално,ти даваше подршка на политиката на нашиот несуден диктатор и неговата мафијашка фамилија.Мнозина од граѓаните беа изманипулирани,што не би рекол за членството.
Nema shto jas i ti da diskutirame za ovoj off topic koga ti poim nemash shto e diktatura i rezhim. Gledaj si CNN i BBC i uzhivaj.

За каква изолација збориш?Кој не изолирал?

А ти да не си му адвокат на @Ѓорѓи. Н,или и тебе да не те заболе кога се спомнуваат Србите?Се србомани,бреј.Борисов ќе ве исчисти.
На што мислиш? Јас србоман/ Зошто?[DOUBLEPOST=1502483958][/DOUBLEPOST]
Не се бањал.
Ако е тоа работа и професија.[DOUBLEPOST=1502483996][/DOUBLEPOST]
У нормален свет вакви ликови како шизофреников влага у гепек и го јаде црна помрачина. Какви амнестии какви курчеви карики.
Можеш и сега тоа да го сториш.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom