Ilumious
Патник, педер, поет, администратор, масон
А као демек сеа што има нови работи кренато е поарно автоматски од тогаш? Без вкус мегаломанска шизофренија налупана на толку мал простор? Не заебавајте, пукнаа странцине од смеење на бродовите. Фергусон и Чарлтон шетаа и сликаа по чаршија или по гипсариите? И никој не вели дека требаше да остане пусто ама тешко дека решението беше да се изнаставаат секакви гипс глупости кои зрачат невкус. Требаше да се направи спој на модерното со историјата на Скопје преку Камени, нешто што е тренд во сите метрополи и крај на муабетот.Е кaкo не бе.Ке ги смирел oн прaзните стoмaци нa нaрoдoт зaштo бил Вaрдaр шaмпиoн.Ај сеa знaчи пaк ке пoвтoрaм декa сум прoтив ск14 и пренaтрупaнoстa нa плoштaдoт пoгoтoвo.Гледaв еден клип нa Реaл зa Скoпје нa Шпaнскa телевизијa.Ај мoлим те кaжи ми штo ке прикaжеa сo плoштaдoт претхoден кaкo Тирaнa пред 40 гoдини вo времетo нa Енвер?Искренo клипoт не изгледaше вooпштo лoшo
On topic - Врв ми се овие што квичат, го избркале човекот а до пред Самсоненко за Вардар правеа секакви доскочици. Па и уште глеам у Вардар темана некој пишал, странскиве директори на клубови никој не ги чепкал.