Заработка на интернет (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата HaRdToGeT
  • Време на започнување Време на започнување
Ај да ве прашам дечки нешто. Можно е да почнам да работам со фирма од друга држава. Они обично плаќаат преку PayPal или директно на сметка. Пошто имам мкд пејпал, неможеме да примаме пари, па можам само преку банка да ми стигаат пари. Сега, незнам како иде постапката. Имам дебитна ВИЗА од тутунска.
Што треба да направам за да месечно да бидам исплатен?

Ќе си отвориш девизна сметка и ќе добиеш SWIFT код и со него ќе можат да ти платат.

Можеби единствено што треба да видиш е во која банка ти е поисплатливо, оти има провизии, овие што работат со адсенсе во главно се во Комерцијална Банка.

Некој од банкиве наши се во групации со странски банки и меѓу нив SWIFT -от е поефтин, па зависи од каде ќе ти плаќаат може да ти или му биде поефтино, зависно кој ќе ја плаќа провизијата.

Заработка на интернет и пола тема за ПТЦ -_-

Заработка на интернет и пола тема за ПТЦ -_-
Еј да не се лажеме.. одамна ги однема постовите поврзани со ПТЦ.. =)
Се наоѓа само тук таму по некој залутан..

Ама затоа па и некако ептен замре темава.. х)

Еј да не се лажеме.. одамна ги однема постовите поврзани со ПТЦ.. =)
Се наоѓа само тук таму по некој залутан..

Ама затоа па и некако ептен замре темава.. х)
Значи реков ај да видам што работат другиве македонци и идам 1-2 страни наназад 80% е за ПТЦ. Заради вакви глупости слушам моабети абе нема пари таму земи мотика хахах

Тоа е тоа, останатите 20% тераат бош муабети како овој ... и така :)

Шо работите како работите како добивате работа на 20-30места иам поднесено и ништо..

Дали има некаков можен начин парите од пејпал да се повлечат на кредитна картичка? не мора да е македонска, на пример регистрирана на лажен профил? апорано имаше некои такви варијанти, сега дали има некоја таква опција?

Дали има некаков можен начин парите од пејпал да се повлечат на кредитна картичка? не мора да е македонска, на пример регистрирана на лажен профил? апорано имаше некои такви варијанти, сега дали има некоја таква опција?
можеш, на бугарска картичка, без проблем.

A dali mozi na nasa karticka povrzana na lazen profil registriran vo Kipar ili Slovenija?

Ако може некој помош околу интернет заработка? Имам веб сајт, страница на фб, верификуван гугл адс акаунт. Дали може некој да биде љубезен и да ми пише во пораки или тука да објасни подетално како да ја разработам постепено страницата да заработувам по колку е можно со тек на време да се пробивам по малку. Бустам и постови на фб ама слабо иде доста тешко никој не кликаат на реклами. Уложив и добра паричка се надевам со малку помош од некој да ми објасни како идат некои работи. Моментално сум во Америка можеби и тоа да е мала предност. Фала однапред.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom