ATP тенис - општа дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Anonymus1
  • Време на започнување Време на започнување
Монтреал (мажи) и Торонто (жени) почнуваат задутре во 17 часот по македонско време.
Мареј, Новак, Вавринка и Чилич го откажаа своето учество и турнирот ќе е видно ослабен.
Дали сакате да се отвори посебна тема или да се дискутира во оваа?
- Лично мислам дека нема да има доволно дискусија, но ако има некој слободни минутки може да отвори или евентуално јас би отворил утревечер доколку се пројави иницијатива.

Вавринка официјално го пропушта останатиот дел од сезоната 2017 поради операција на коленото. До крајот на истата ќе загуби 2990 поени и ќе падне околу 15тото место на почетокот од 2018, Новак брани нешто повеќе поени и на почетокот од годината ќе биде неколку позиции послабо рангиран од Вавринка.

Колку го замразив овој Федерер во последните 6 месеци , страшно антипатичен лик.
Јебига сеа брат, тоа е, не може сите да се шармантни шмекерчиња како тебе и младичот на аватарот.

5-та АТП титула за Ѕверев, 4-та сезонава. :) Наскоро очекувам и Слем од него, напредува со неверојатна брзина.

Чекај, не беше мега талентиран кога пред извесно време го плесна Надал?
Шо тресиш бе зелени?
Мене ме цитираш, забележи добро, да не направи некоја грешка?

Ау каква шега прочитав пред малку ти зверев дете имаш бубачки во глава тој и тим биле блиску до федерер,ѓоковиќ,надал,мареј ма не ме јеби треба уште многу фурни леб за до нив дека имаат потенцијал да ама дека се блиску тешко :anco::anco::anco:

Ова гомнаров Монфис не знам зошто игра уште.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom