Бодибилдинг суплементи

Член од
26 октомври 2016
Мислења
2.074
Поени од реакции
1.566
Конзумирате некој во исхраната цимет? Има некаде поголеми паковања или некој поквалитетен, го земам овој обичниот во мали пакетчиња, али ако има нешто подобро дајте инфо каде да се купи?
vo kam go ima i vo golemi pakovanja i ima plajkas 3 dobivas 4 :)[DOUBLEPOST=1502135995][/DOUBLEPOST]
5000 калории????

Со здравје 6 месеца чистење коа ќе завршиш со булкот.
planirav letovo ama ne ispadna kako sto planirav,krajot na avgust planiram malce da se zacistam do septemvri krajot i od oktomvri da prodolzam na masa. mi falat uste 5kg telesna tezina.

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
vo kam go ima i vo golemi pakovanja i ima plajkas 3 dobivas 4 :)[DOUBLEPOST=1502135995][/DOUBLEPOST]
planirav letovo ama ne ispadna kako sto planirav,krajot na avgust planiram malce da se zacistam do septemvri krajot i od oktomvri da prodolzam na masa. mi falat uste 5kg telesna tezina.
Ти фали 5 кила мускул не 5 кила телесна тежина.
Тоа ти е проблемот на перспективата твоја.
Булк по секоја цена.

B

Beginner

Гостин
Да прашам пред теретана пијам шејк 1 банана, 1 лаж.какао, 1 лаж.мед, 1 јајце и млеко е сега дали тоа ке ми оди во мускула маса или само повеке ке ме поправи?

Sent from my SM-J510FN using Tapatalk

Член од
26 октомври 2016
Мислења
2.074
Поени од реакции
1.566
Да прашам пред теретана пијам шејк 1 банана, 1 лаж.какао, 1 лаж.мед, 1 јајце и млеко е сега дали тоа ке ми оди во мускула маса или само повеке ке ме поправи?

muskulna masa se pravi posle trening a ne za vreme na trening :) toj sejk pijajgo odma posle trening samo dodadi + uste 3 jajca samo belka :)

Член од
10 јуни 2016
Мислења
134
Поени од реакции
72
Мускулна маса се прави низ цел ден континуирано, а не само после тренинг :)

Иначе мартин колку кг накачи на последниов булк ?

Член од
26 октомври 2016
Мислења
2.074
Поени од реакции
1.566
Мускулна маса се прави низ цел ден континуирано, а не само после тренинг :)

Иначе мартин колку кг накачи на последниов булк ?
toa da ali odma posle trening toj obrok e najbiten :) za 4 meseci so dobra ishrana +6kg. nakaciv ali so pomos na gejnerive :) ke vidime ova godina kako ke bide.

B

Beginner

Гостин
Фала на одговорите се гледа дека сум почетник :D

Член од
26 октомври 2016
Мислења
2.074
Поени од реакции
1.566
Фала на одговорите се гледа дека сум почетник :D

ijas taka pocnav site taka sne pocnale ke probas edno drugo treto :) eve edena slika kako pocnav so proteinski dodatok :D[DOUBLEPOST=1502144295][/DOUBLEPOST]
за тој период се качуваат + 10 кг миниум.
sekoe telo razlicno reagira. da sum doma sekoj den i da jadam kako so jadev i namesto na rabota da odam direkno vkrevet ke nakacam pojke kilaza :) rabotata koci jebiga

Attachments

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.746
Поени од реакции
18.496
Конзумирате некој во исхраната цимет? Има некаде поголеми паковања или некој поквалитетен, го земам овој обичниот во мали пакетчиња, али ако има нешто подобро дајте инфо каде да се купи?
Во македонија многу ретко се наоѓа цимет, има Касиа, што е "вид на цимет" со многу кумарин, кумарин е токсична супстанца. За Цејлонски цимет - кој има далеку помалце кумарин, и далеку подобар и поумерен вкус и мирис - обратете се во Виола продавниците, некои 700 денари кг е.

Дози под 4 грама на ден се безкорисни.

Lester Freamon

A man of focus, commitment, sheer will...
Член од
14 јануари 2015
Мислења
16.238
Поени од реакции
36.516
Во македонија многу ретко се наоѓа цимет, има Касиа, што е "вид на цимет" со многу кумарин, кумарин е токсична супстанца. За Цејлонски цимет - кој има далеку помалце кумарин, и далеку подобар и поумерен вкус и мирис - обратете се во Виола продавниците, некои 700 денари кг е.

Дози под 4 грама на ден се безкорисни.
Рефус е или?
Кај има таква да не барам по гугл, центар, аеродром?

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.746
Поени од реакции
18.496
Рефус. Јас знам во Карпош 4, до НЛБ. Ама сигурно има и на др место али ме мрзи и мене да барам на гугл :D

Lester Freamon

A man of focus, commitment, sheer will...
Член од
14 јануари 2015
Мислења
16.238
Поени од реакции
36.516
Рефус. Јас знам во Карпош 4, до НЛБ. Ама сигурно има и на др место али ме мрзи и мене да барам на гугл :D
http://www.viola.com.mk/
Абе ова се аптеки Виола и ова ти што го кажуваш е аптека или е исклучиво само за продавница за здрава храна?

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.746
Поени од реакции
18.496
Има аптеки и продавници

Ефит, Во продавница мора да идеш

Последно уредено:

Kajgana Shop